torstai 16. toukokuuta 2013

Toukokuun LivboxKävin tarkastamassa tämän kuun livboxin sisällön jo ennen kuin sen käsiini sain, koska tiesin joutuvani sitä odottamaan itsestäni ja sijainnistani johtuen reilun viikon pidempään kuin normaalisti. Voin sanoa, etten odottanut tämän kuun boxia ollenkaan, ja olin valmistautunut varsin vahvasti pettymykseen. Ja yritin säilyttää positiivisen asenteen ajattelemalla, että ehkä tähän pätee sama juttu kuin siihen, että kun ei yhtään halua lähteä jonnekin ja kuitenkin lähtee, niin sitten on kivaa. Eli kun ei odota mitään, niin ei petykään. Petyin, ja varsin pahasti.

Tässä kuussa boxi piti sisällään yhteensä kuusi tuotetta:

 
Eylure irtoripsitupsut

”Irtosipisitupsujen avulla saat luonnolliset mutta näyttävät ripset! Yksittäiset irtoripset on kätevä asettaa paikalleen mukana tulevan liiman mukana. Irtoripsitupsuja voi käyttää myös piilolinssien kanssa.”
Kiertoon. Minulla ei ole näille mitään käyttöä.

Lavera käsivoide

”Basis-käsivoide on miedon tuoksuinen ja se on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Manteliöljy ja sheavoi suojaavat ja ravitsevat ihoa ja kamomilla rauhoittaa ihoa.”
Tämä pääsee testiin, sillä saan tai joudun rasvaamaan käsiäni vähän väliä, koska ne kuivuvat varsin helposti. Käsirasvoille on aina käyttöä.

Lash Card

”Lash Card on meikkitaitelijoiden salaisuus, joka estää ripsiväriä paakkuuntumasta! Taivuta ripset ja paina Lash Card kevyesti ripsien taakse. Levitä ripsiväri normaaliin tapaan.”
Tuota. Livboxin nettisivuille oli linkattu tutorialvideo Lash Cardin käytöstä. Täytyy sanoa, että tämä on nyt taas sellainen tuote, jonka tarpeellisuutta en ymmärrä. En vaan ymmärrä. Onko tämän tarkoitus kenties tehdä ripsikampa tarpeettomaksi? Asia nyt kuitenkin on niin, että jos minulla on jo nyt työn ja tuskan takana saada ripsiväri siististi, niin ylimääräinen pahvinpala ei auta asiaa ollenkaan. Enkä kyllä oikein ymmärrä, että miten tämä estää ripsivärin paakkuuntumisen. Jos tämä myytäisiin luomivärin suojelijana, että tämä estää ripsiväriä sotkemasta luomiväriä, saattaisin uskoa. En silti ostaisi tai käyttäisi.

Académie Crème Veloutée –tehokosteusvoide

”Täydellinen ihon kosteuttaja normaalille iholle tai kuivuuteen taipuvaiselle sekaiholle! Samettinen tehokosteusvoide säilyttää ihosi kosteustasapainon ja pitää sen pehmeänä ja säteilevänä.”
Tämä menee varmasti kokeiluun, vaikka suhtaudun aavistuksen epäilevästi tuotteen kuvauksen antamiin suuriin lupauksiin, koska yleensä tällaisia lupauksia antavat tuotteet ovat olleet ihan liian rasvaisia minulle, vaikka oman analyysini mukaan oman ihotyyppini pitäisi olla yhteistyökykyinen niiden kanssa. Tai ehkä minä olen vain mutantti.

Papier Poudré paperipuuteri

”Papier Poudré on kauneusmaailman kulttituote, joka poistaa iholta ylimääräistä kiiltoa ja kiinnittää meikin. Se pitää kasvot ja kädet kuivina ja raikkaina. Kätevä kuljettaa mukana.”
Boxin ainoa normikokoinen tuote. Ehdottomasti kokeilen, koska jonkin geenimutaation aikaansaannoksena minulla on aina kuuma(no, niin on sisaruksillakin), ja välillä kädet hiksaa turhan paljon. Ja kasvotkin hiksaa. Ei kiva. Josko paperipuuteri pelastaa?

Cianté kynsilakka

”Cianté –kynsilakat ovat ihastuttaneet ympäri maailman trendikkäillä ja laadukkailla sävyillään. Kynsilakan optimaalisen litteällä pensselillä teet peittävän ja kestävän manikyyrin.”
Ensimmäinen kerta, kun kuulen kynsilakkaa levitettävän pensselillä. Itse lakkaan kynteli siveltimellä tai sudilla ja pensselillä teen sitten muita hommia. Mutta asiaan. Lakka on minikokoinen ja sävy on kiltisti sanottuna mitäänsanomaton ja ei-minkään-värinen. Jää nähtäväksi, testaanko tätä itse vai laitanko kiertoon.

Ensimmäisen kerran minun on sanottava, että olen varsin syvästi pettynyt livboxiin. Ainoa normaalikokoinen tuote on 3,2 euroa maksava paperipuuteripakkaus. Eikä se nyt niin mieltä ylentävää ole lukea, että joidenkin boxeissa yksi tuote on arvokkaampi kuin koko oma boxi yhteensä(oman boxin arvo on aikalailla 38 euroa, vrt. Dr Hauschkan kiinteyttävä kasvonaamio tuubi 43,5 euroa…). Enkä nyt tarkoita, että olisin halunnut sen kasvonaamion, vaan tuntuu aika haljulta, että toiset saavat yli tuplasti enemmän vastinetta rahoilleen. Euroissa mitattuna toki.

4 kommenttia:

 1. Ihan perseestä kyllä. Mä vähän huokailin aluksi, kun kuulin mitä toukokuun boxi sisälsi, sillä Ciaten lakat - jes, Paperipuuteri - jesjes (käytän joka päivä sitä), ripsitupsut - ehkäjes (mä voin ottaa ne), Estee Lauderin ripsari - jesjes, jnejne. Mutta typerää, miten nyt boxit ovat erilaisia keskenään. Epäreilua. Ja tuo Lashcard.. Enpä sanokaan mitään... Okei pakko sanoa: "Ammattilaisten käyttämä." Hahahah!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, yritän muistaa ottaa ne mukaan kun tuun pohjanmaalle. On taas yksi syy lisää nähdä :D

   Poista
 2. Hei Tiina!

  Pahoitteluni, että tämän kuun tuotteet aiheuttivat pettymyksen. Ymmärrän ehdottomasti, että tuntuu hassulta, että joihinkin bokseihin on mennyt arvokkaampi tuote. Yritämme jatkossa pitää paremmin huolta siitä, että tuotteiden arvot eivät vaihtelisi niin paljon.

  LivBox on tarkoitettu ennen kaikkea tuotteiden kokeilemiseen ja uusien tuotteiden löytämiseen. Kirjautumalla LivBoxin omille sivulle voit täyttää kauneusprofiilin ja kertoa, millaisista tuotteista pitäisit eniten. Esimerkiksi tässä kuussa kaikki tilaajat pääsivät testaamaan kolmea samaa tuotetta (Lash Card, irtoripsitupsut ja käsivoide) ja loput tuotteista valikoituivat kauneusprofiilin perusteella. Tällä tavoin testiin pääsi mahdollisimman laaja ja hauska tuotejoukko.

  On todella harmi, ettevät tämän kuun tuotteet olleet mieleesi. Onneksi aikaisemmat LivBoxit ovat onnistuneet ilahduttamana ja ehkä ensi kuussa onnistumme paremmin :)

  Iloista viikonloppua!

  Terkuin,
  Tuuli/LivBox


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   kiitos vastauksesta. Olin oikeastaan pettynyt vain tuohon pakkauksen arvoon/suureen arvon vaihteluun boxien kesken, ja siihen, että yhtä lukuunottamatta tuotteet olivat kaikki näytekokoisia. Tuntuu, että osa on saanut enemmän vastinetta rahoilleen kuin toiset. Varmasti tämä pettymys johti myös hieman värittyneeseen arvioon tuotteista, joissa en sinänsä näe vikaa ja joista omaan testin pääsee 3-4 ja ripsitupsut lähtevät kaverille. Ainoastaan Lash Cardeille en keksi käyttöä. Joten sinänsä boxi oli ihan onnistunut.

   Poista