sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Tammikuun Livbox
Etrê Belle Collagen&Aloe Vera Hydro Eye-Pads
“Raikas, uudistava tehohoito silmänympäryksille. Sisältää rauhoittavaa ja kosteuttava aaloe vera sekä kiinteyttävää kollageenia. Virkistää, poistaa turvotusta ja silottaa silmänympärysihoa välittömästi. Helppokäyttöiset naamiolaput asetellaan silmänympäryksille ulkonurkasta lähtien, annetaan vaikuttaa 10-15 min. ja poistetaan. Iholle jäänyt hoitoaine taputellaan ihoon.”

Kuulosta ihan mielenkiintoiselta ja tarpeeksi yksinkertaiselta. Nämä on korvamerkitty seuraavaan Tiinan Hemmottelu Viikonloppuun. Se, milloin kyseinen viikonloppu toteutuu, on vielä salaisuus itsellenikin.

Lumene LAB Age Preventing Suojaava Silmänympärysvoide
”Ravitsee, suojaa ja kosteuttaa ihoa. Ylläpitää ihon suojakerrosta sekä auttaa vähentämään turvotusta silmänympärysiholla suomalaisen mustaherukan ja HydraTexturizer™ -yhdisteen avulla. Viivästyttä ihon ennenaikaista ikääntymistä. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Levitä pieni pisara silmänympärysiholle aamuin illoin.”

Liisa, onko tämä minulle ajankohtainen silmänympärysvoide? Kuulostaa Anti Age –tuotteelta. Vaikuttaa kuitenkin ihan mielenkintoiselta, niin voisihan tätä kokeilla.

No7 Beautiful Skin Day Cream Dry/Very Dry Skin
“Täyteläinen päivävoide kuivalle iholle. Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän vitamiineja ja mineraaleja sekä keramidikompleksin, joka ravitsee ihoa ja “lukitsee” kosteuden. SK 15 ja 5*UVA –teknologia pitävät huolta ihosi hyvinvoinnista myös tulevaisuutta ajatellen. Levitä kasvoille ja kaulalle aamuisin puhdistuksen jälkeen.”

Ihoni ei ole kuiva tai erittäin kuiva, joten en kuulu tämän rasvan kohderyhmään.

Emmelle Original Pro+ -hammastahna
”Emmelle Pro+ on valkaiseva hammastahna, joka poistaa hellävaraisesti tummentumia ja kiillettä vaurioittamatta. Sisältämiensä betaiinin ja B5-vitamiinin ansioista Emmelle suojaa myös suun limakalvoja ja lievittää kuivan suun oireita.”

Erinäisistä syistä en voi käyttää valkaisevia hammastahnoja, enkä ole tosiasiassa koskaan tuntenut vetoa niitä kohtaan, joten tämä menee kiertoon.

IsaDora Magnetic Nails –kynsilakka
”Pakkauksessa olevan magneetin avulla voit luoda lakkaukseen jännittävän kuvion.”

Uusi kynsilakka! Jee! Vielä, kun löytäisin jostain aikaa ja jaksamista kynsien lakkaamiseen, niin avot. Tällä hetkellä kynsien lakkaaminen tuntuu turhalta hienoudelta.

System 4 Bio Botanical Shampoo
”Hellävarainen shampoo, jonka aktiiviaineet ja kasviuutteet säännöstelevät talineritystä, vilkastuttavat hiuspohjan mikroverenkiertoa sekä stimuloivat hiusten kasvua. Sopii kaikille hiuslaaduille. Hiero kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Vaahdota, annan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti.”

Ensimmäisenä tulee mieleen kaljuuntumisenestoshampoo. Ja toisena kysymys ’haluanko minä stimuloida hiustenkasvuani?’ Olen taas vaihteeksi tuskaillut hiusteni kanssa, joten niiden kasvun edistäminen ei juuri tällä hetkellä tunnu hyvältä vaihtoehdolta.

System 4 Bio Botanical Serum
”Tehokas seerumi, jonka aktiiviaineet ja kasviuutteet raikastavat hiuspohjaa ja stimuloivat hiuspohjan mikroverenkiertoa sekä hiusten kasvua. Kaikille hiuslaaduille. Hiero päivittäin hiuspohjaan, älä huuhtele pois.”

Samat sanat kuin shampoostakin.

Vaikka tämä boxi olikin ihan kiva, on sen heikkous juuri siinä. Se on ihan kiva. En voi sanoa olevani pettynyt, mutta silti, olen tyytyväinen päätökseeni olla uusimatta tilaustani ja sitä myöten helmikuussa saapuva ilmaisboxi on viimeinen ainakin vähään aikaan. Vaikka olen ollut ihan tyytyväinen vuoteeni Livboxin matkassa, niin ihan kiva ei vain ole tarpeeksi. Ainakaan tällä hetkellä.

2 kommenttia:

  1. Kyllä sä voit käyttää tuota silmänympärysvoidetta! Anna mennä vain läträten :D Tai älä liikaa läträä, höhö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä selvä. Entäs, laitanko ensin silmänympärysvoiteen ja sit norminaamarasvan?

      Poista