tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kosmetiikkaostoslista Vol. 2Olen jälleen samassa (ja edelleen yhtä hämmentävässä) tilanteessa kuin syksyllä, sillä minulle on taas kertynyt listallinen kosmetiikkatarpeita ja –”tarpeita”. Osa listan tuotteista ei siis ole varsinaisia tarpeita, mutta eikö sekin voisi olla tarve, että kovasti haluaa?

Ensimmäisenä listalla on Clarinsin HydraQuench IntensiveSerum Bi-Phase, jota oli näytekokoinen pullo joulun alla ostamassani Clarinsin lahjapakkauksessa. Suhtauduin(ja suhtaudun vähän edelleen) kasvoseerumeihin jokseenkin epäilevästi, mutta tämä on kyllä ollut aivan ihmeainetta tänä talvena käytettynä yhdessä saman sarjan kasvovoiteen kanssa. Jostain kumman syystä ihoni on tänä talvena ollut kuiva(hko) ja se on imenyt itseensä kaiken rasvan ja kosteutuksen, jonka olen siihen vain jaksanut läträtä.

Toisena listalla on niinikään Clarinsin lahjapakkauksesta löytynyt HydraQuench Cream-Mask. Kaivoin tämän naamion esille vasta edellä mainitun seerumin loputtua, kun koko naamani otsaa myöten alkoi hilseillä. Ja oli kuulkaa sitten niin kosteuttava että!

Kolmantena listalla on (yllätysyllätys) Clarinsia, ToningLotion with camomile –kasvovesi. En ole tähän päivään mennessä aikaisemmin käyttänyt kasvovettä, ja edellä mainitun kasvonaamion ollessa jo kasvoilla, meinasi tulla hätä käteen, että milläs tämän saa pois, kun tuubi sanoo, että poistetaan kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Sitten muistin, että A-Ha! Liisahan oli laittanut Liisaboxiin Clarinsin kasvovettä näytepullon! Naamio tuli poistettua kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti ja minusta taisi tulla kasvovesikäännynnäinen…

Ja lisää Clarinsia! Uusimmassa Oliviassa(Olivia 3/14) oli juttua vartaloöljyistä. Ensimmäisenä huomioni kiinnitti Clarinsin HuileAnti-Eau Contour Body Treatment Oil, jota kuvaillaan Oliviassa seuraavasti: ”Clarinsin Huile Anti-Eau Contour Body Treatment Oil –vartaloöljyn kasviuutteet nopeuttavat nesteiden poistumista kropasta. Vahvasti tuoksuva öljy on parhaimmillaan yökäytössä”.

Seuraavana listalla on ehkä minulle kaikista epätyypillisin asia, glitter-ripsiväri. Olen myös aika hämmästynyt, että Liisa ei tarttunut tähän luetellessani hänelle ideoita Liisaboxia varten.

Vaikka SunSilkin Nourishing Oil Spray ajaa asiansa vallan hyvin, ei se kuitenkaan ole Moroccanoilia. Ja myönnettäköön, että eniten Moroccanoilissa kaipaan sen tuoksua.

Ehkä hämmentävin koko listan asioista on kyllä glitter-ripsiväri. Jostain kumman syystä minulla on ollut pakkomielle glitter-ripsiväristä. Enkä edes varmasti tiedä, onko sellaista olemassakaan!

Nykyinen valokynäni alkaa vedellä viimeisiään, joten uudelle olisi tarvetta. Liisa esitteli minulle joskus muinoin YSL:n valokynää, joka oli hämmentävän vaaleanpunainen. Se saattaisi olla kokeilemisen arvoinen, joskin hinta on suolainen.

Se olis kesä tuloillaan jälleen, ja sehän tarkoittaa, että on aika hankkia kesävieras, eli Make Up Storen Greta –hologramkynsilakka. Greta oli viime kesän suurin rakkauteni jopa siinä määrin, että kesän lopulla oli lakkapullo tyhjä. Ensimmäinen koskaan loppuun käyttämäni kynsilakka.

Ja koska vähemmän on edelleen enemmän, niin muutama esimerkiksi Diorin luomiväriviisikkoa olisi hyvin ideaali luomivärimäärä. Muut saisi sitten heittää jorpakkoon.

En ole vieläkään saanut uusittua meikkisiveltimiäni, joten Cailap by Mariela Sarkima –meikkisiveltimet ovat edelleen ostoslistallani.

Mitä teillä on kosmetiikkaostoslistoillanne?

1 kommentti:

  1. No mä tässä seikkailen juuri Ebayn ihmemaassa, ja tsekkailen muutamia China Glazen lakkoja... :D Muuta suurta tarvetta tai himotusta ei atm ole, vaikka okei... Chanelilta löytyis sellainen irtopuuteri joka tuoksuu Chance -hajuvedeltä. Apua ja moro. Hintaa 69€. Ja kokeilin näytteestä Giorgio Armanin BB-voidetta, joka kans olis kiinnostava.. Hintaa en edes vielä tiedä :D Eli jotain "pientä" mielessä vain, köh köh.

    VastaaPoista