torstai 24. heinäkuuta 2014

Asuntomessut 2014 JyväskylässäLauantaina tuli tehtyä perinteeksi muodostunut kesäretki asuntomessuille, jotka tänä vuonna järjestettiin Jyväskylässä.
Mitä messuihin tulee, nämä päätyivät paremuusjärjestyksessä jaetulle toiselle sijalle viimevuotisten Hyvinkään messujen kanssa. Parhaat messut ovat olleet Kokkolassa 2011 ja huonoimmat Tampereen Vuoreksessa 2012.
Itse keskityin messuilla katselemaan lähinnä kivoja sisustusratkaisuja ja huonekaluja, sekä tietenkin kodin tärkeimpiä huoneita, keittiöitä.

Yksi suurimmista huonekaluhaaveistani, Mademoiselle-keinutuoli <3Tämä hauska kuva oli yhdessä kerrostalokohteista, taisi olla nimeltään Äijä. Että pissitäänpä istualtaan vaan.Toisessa Dekotalossa li laitettu pikkutytön huoneeksi sisustettuun huoneeseen lamppu, josta ensimmäinen ajatukseni oli k**pä, ja vasta pienellä viiveellä tajusin sen olevan sieni…
 Mä niin näen itseni lekottelemassa tällaisella kuumana kesäpäivänä, mojito kädessä.


Tämä ooli kyllä ihan tajuttoman hieno taulu, haluaisin itsellenikin tällaisen. Enää puuttuu vain tarpeeksi iso seinätila, johon tämä mahtuisi.

 Tämä sängynpääty oli tehty vanhasta tallin/ladon ovesta, ihan käsittämättöman hieno. Tämä keittiö oli Marimekon sisustamassa Skammitalossa, tykkäsin tästä todella paljon. Ja täytyy myöntää, että pöydälle laitetulla puulla oli osuutta asiaan :)


 Siis kuinka nerokasta on maalata vanha lankku ja laittaa se pöydälle keskelle kattausta? Miksi mä en ole itse keksinyt tätä aikaisemmin?

 Tämä oli minun suosikkikeittiöni koko messuilla. Yksinkertainen, sopivan kokoinen ja valoisa. Vaikka en niin perustakaan integroiduista mikroista.1 kommentti:

  1. Siis tuo olohuone jossa oli tuo puu seinässä! Ihana, uuaah! Ja miten hieno tuo lankkujuttukin. Ja tietysti tuo kyr... sienilamppu :'DDD Hahhaa en kestä. Kiva ku teit tästä postauksen, mä en oo koskaan käyny asuntomessuilla!

    VastaaPoista