lauantai 31. lokakuuta 2015

Lokakuun TähtihetketKuukauden viimeinen päivä on täällä taas! On siis aika listata kuluneen kuukauden Tähtihetkiä. Tässäkin kuussa niitä on onneksi ollut.

Ehkä parasta tässä kuussa oli pieni tyttöilyhetki veljentytön kanssa, lakattiin kynnet. Vaaleanpunaiseksi, tietenkin. Kysyessäni, minkä väriseksi minun pitäisi lakata omat kynteni, vastaus oli vaaleanpunaiseksi. Tietenkin.Kivaa oli myös I Love Me –messuilla. Näin ja koin paljon uutta, ja opinpa jopa itsestänikin asioita. Kirjoitan messuista vielä pidempää postausta fiiliksistä ja ajatuksista.

Messuviikonloppuna jouduin lauantaina jättämään messut väliin, kun flunssa otti takapakkia ja olo oli jokseenkin karmiva, eikä kohentunut mittavasta troppaamisesta huolimatta. Ruokaa oli kuitenkin saatava, joten lähdin ulos hieman kävelemään ja jalat veivät minut ensimmäiseksi itselleni uuteen lankakauppaan, Snurreen. On aina vähän jännää mennä uuteen lankakauppaan, kun ei tiedä, millainen fiilis siellä on. Jännitys osoittautui onneksi turhaksi, Snurre oli(ja on) mitä mainioin paikka. Oli äärettömän kivaa käydä pitkästä aikaa lankakaupassa, into tehdä käsillä nousi aivan uusiin sfääreihin. En poistunut paikalta ilman ostoksia(siinähän on ihan selkeästi pari huivia ja pipo):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti