lauantai 10. joulukuuta 2016

Parahin Joulupukki,

taas on vuosi kulunut, ja on aika vakuuttaa sinulle, että olen tänäkin vuonna ollut hyvä ja kiltti ihminen. Vaikka, tiedäthän sinä jo, miten olen kuluneen vuoden aikana käyttäytynyt, tonttujen tiedustelutaidot ovat vertaansa vailla. Olen tänä vuonna ollut mielestäni kiltti, ainakin olen yrittänyt kovasti, kai sekin lasketaan. Tänä vuonna toivelistaltani löytyvät seuraavat asiat:

Ilkka Remeksen tämän vuoden uutuuskirja Kiirastuli kiinnostaa minua ajankohtaisen aiheensa vuoksi.

Fileerausveitsi tulisi todella tarpeeseen, olisi paljon helpompi tehdä kalakeittoa, kun saisi kalasta poistettua nahan. Ja ehkä sitten joskus, kun veitsitaidot paranevat kokkaustaitojen ohella, ihan oikeasti voisin fileoida ihan oikean kalan.

Toinen keittiöväline-tarve on ~3l teflonkattila, sillä vanhasta kattilastani on pinnoite kulunut paikoin jo kokonaan rikki.

Äärimmäisenä Hard Core Harry Potter –fanina kuvitetut Harry Potter –kirjat olisivat erittäin tervetulleita. Niitä on ilmestynyt vasta kaksi ensimmäistä, Viisasten kivi ja Salaisuuksien kammio. Sen sijaan Harry Potter ja kirottu lapsi –kirjasta en ole ollenkaan kiinnostunut.

Lisäksi lautasille olisi tarvetta, Arabian valkoisille 24h –sarjan 18 cm syville lautasille sekä Iittalan Origo-sarjan 26 cm matalia lautasia(värillä ei väliä, sekä oranssi että beige käyvät).

Iittalan kivi-tuikut ovat edelleen ihania.

Merinokerrasto tulisi tarpeeseen talvisäällä ulkoillessa. Minulla on kyllä tekninen kerrasto(aitoa muovia), mutta merino on aina merinoa. Koko Iso.

Tässä olisi ideoita minun ilahduttamiseeni tänä jouluna. Saa käyttää, mutta ei oo pakko hei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti