sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Madara Hemp Lip Conditioning Balm

Tulin vahingossa löytäneeksi itselleni uuden luottohuulirasvan.

Olin apteekissa ihan muilla asioissa ja siinä odotellessani vuoroani tulin kierrelleeksi hyllyjen välissä ja tutkailleeksi mitä kaikkea on tarjolla. Päädyin tutkimaan huulirasvoja, ja mielenkiintoni heräsi Madaran Hemp Hemp Lip Conditioning Balm –huulirasvan kohdalla. Olen pitänyt Madaran rasvoista todella paljon, ja tämän hetken suosikkikasvo- ja käsirasvani ovat Madaran.


Hiukan kuitenkin epäilin alkuun tuota hamppua, sillä esimerkiksi monen hehkuttama The Body Shopin hamppu-sarja haisee mielestäni aivan karmivalta, enkä voisi kuvitellakaan käyttäväni sitä.
Rohkaisin kuitenkin mieleni, ja nappasin rasvan matkaani, sillä huuleni olivat varsin huonossa kunnossa, kuivat ja halkeilevat, jopa vähän kipeät. Ja talvi oli tulossa, se lupaa vain enemmän ongelmia kuivuvan ihon kanssa.

Olin iloisesti yllättynyt, kun huomasin, että tämä hjyylirasva ei tuoksu kovin voimakkaaksi hampulta, eikä maistukaan juuri miltään. Rasva ei imeydy kovin nopeasti, mutta se tuntuu jotenkin erilaiselta, kuin sellaiset rasvat, joissa ei ole yhtään mitään imeytyvää ja jotka vain jäävät sellaiseksi kalvoksi huulille ja sotkevat joka paikan.
Ainut, mistä en oikeasti pidä tässä rasvassa, on pakkaus. En yhtään tykkää tuollaisesa kovamuovisesta ”applikaattorista”, jossa on reikä. Puikko all the way, jos minulta kysytään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti