tiistai 15. lokakuuta 2013

7 kuolemansyntiäLiisa haastoi minut jokin aika sitten kertomaan 7 kauneuden kuolemansynnistäni. Ihan ensiajattelemalla en innostunut aiheesta, mutta hetken asiaa sulateltuani tämä oli varsin mielenkiintoinen ja hauska haaste, jota oli kiva pohtia ja kirjoittaa.

YLPEYS
Mikä kauneudentuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?
En olisi kyllä koskaan aikaisemmin uskonut sanovani näin, mutta huulipuna/kiilto/väri. Punatuilla huulilla saa helposti ryhtiä/näyttävyyttä olemukseen. Vielä esimerkiksi vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakaan, että koskaan haluaisin korostaa suutani/huuliani, sillä minulla on aina ollut vaikeuksia olla sinut hampaideni kanssa. Ajattelin kauan, että en voi tehdä asiaa X, koska minulla on vääränlainen asia Y. Niin kuin esimerkiksi en voi käyttää kirkkaanpunaista huulipunaa, koska minulla on liian pieni suu.
Lisäksi lakatut kynnet saavat minut tuntemaan itseni astetta huolitellummaksi, tosin lakkauksen täytyy olla täydellinen. Kuluneet ja lohkeilleet lakkaukset ovat mielestäni epäsiistit ja sen takia poistan kynsilakat aina heti niiden osoittaessa kulumisen merkkejä tai niiden lohjetessa.KATEUS
Mitä ulkoista piirrettä, jota et itse omaa, kadehdit kaikkein eniten?
Tämä on helppo. Hymykuoppia. Eräällä hyvällä ystävälläni on aivan ihanat hymykuopat ja aina tavatessamme olen niistä kateellinen. Ja vähän muulloinkin. Hymykuopat vain on jotain niin mahtavaa.

VIHA
Mitä kauneustuotetta vihaat?
Minä taidan olla liian kosmetiikka-newbie, että osaisin varsinaisesti vihata mitään kauneustuotetta.
Toki on hyvin, hyvin monta tuotetta, joiden funktiota tai tarpeellisuutta en vain ymmärrä.
Eiku hei, vartalorasva! Kauheinta ikinä on se klähmäinen tunne rasvaamisen jälkeen.

LAISKUUS
Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
Kaikki? Ei vaan, kasvoveden jätän aina välistä, sori vaan Liisa. Se olisi kolmas vaihe kasvojen puhdistuksessa, ja se on ihan ehdottomasti liikaa minun kärsivällisyydelleni. Kaksi vaihetta on vielä sietokykyni rajoissa, mutta kolmas on liikaa. Vaikka se kuinka tasapainottaisi kasvojeni ihon flooraa.
Ja silmänympärysvoidetta en ole tähän päivään mennessä käyttänyt kertaakaan.

 AHNEUS
Mikä on kallein kauneustuote jonka omistat? Entä halvin?
Kallein on Diorin Bird of Paradise –kokoelman Blue Lagoon –viisikko. Ja vain, koska en ole vielä ostanut itselleni Bossin Jour –hajuvettä.
Halvimman kauneustuotteen tittelin saisivat helposti korvakepit tai vanulaput, mutta ne ovat mielestäni varsin tylsä vastaus. Ja sitten taas toisaalta on ihan mahdotonta muistaa, paljonko olen mistäkin kosmetiikkatuotteesta maksanut, koska ilmaisnäytteet ja –tuotteet ovat mielestäni nekin liian helppo vastaus.
Joten vastaan: vesi. Vesi on halvin kauneustuotteeni, maksan vedestäni naurettavat yhdeksän euroa kuussa, sillä se sisältyy vuokraani. Ja sillä yhdeksällä eurolla pidän huolta itsestäni niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Sisäisesti tietenkin juomalla, että kroppa pysyy nesteytettynä ja että on mitä hikoilla. Hikoilemalla poistuu myös paljon kuonaa kropasta. Ulkoisesti käytettynä vesi on tietenkin luonnollisesti ensisijainen puhdistusaineeni, pitkät ja kuumat suihkut ovat hyväksi sekä ruumiille että sielulle. YLENSYÖNTI
Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on niin mitä?
Kynsilakkoja on ehtinyt kertyä useampi kymmenen, tarkkaa lukua en tiedä, en ole pitänyt tarpeellisena laskea. Nyt olen varsin hyvässä balanssissa niiden kanssa, eikä sellaisia todellisia himoja ostaa uusia lakkoja ole edes ollut pitkään aikaan. Toki tavaran karsimisvimmallanikin saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa.
Kynsilakkojen lisäksi minulla on useampia luomivärejä, kuten varmasti hyvin monella muullakin. Kuitenkin, vaikka luomivärejä on paljon, käytän aina samoja kahta. Rohkeaa ruskeaa ja hillittyä harmaata. Aina. Pitäisi yrittää ryhdistäytyä ja rohkaistua ja alkaa käyttää luomivärejä monipuolisemmin. Paino konditionaalissa, toteutuminen on hyvin hypoteettista.HIMO
Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä tahansa kauneustuote, minkä ostaisit?
Totta puhuen, jos minulla olisi rahaa osta mikä vain kauneustuote, en käyttäisi niitä rahoja kauneustuotteeseen. Ostaisin kameraan uuden putken. Tai sen uuden telkkarin. Tai ihan käsittämättömän läjän kirjoja.
Mutta jos ne rahat olisi käytettävä kauneustuotteeseen, niin varmaankin ostaisin joko Diorin viisikon tai Lancomen huulipunan. Eli ei minulla mitään järisyttävän kalliita kosmetiikkafantasioita ole.
Tai sitten saattaisin satsata hyviin ja laadukkaisiin siveltimiin ja suteihin. Olen sitä mieltä, että kaikki on helpompaa ja mielekkäämpää kunnollisilla välineillä. Välineurheilija mikä välineurheilija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti