torstai 10. lokakuuta 2013

Lokakuun LivboxKun kuu vaihtuu, on taas jo totuttuun tapaan livboxin aika. Viime kuussa Livbox saapui hyvään saumaan ilahduttamaan telkkarini hajottua. Noh, viime viikon lopulla minulta hajosi puhelin, ja sanottakoon, että puhelimen menetys kirpaisee Paljon enemmän kuin tv:n hajoaminen. Lokakuun livbox ei valitettavasti yltänyt ihan samalle ilahduttamisen tasolle kuin viimekuussa, mutta toisaalta, pidin edellisestä boxista niin paljon, että sitä on vaikea ylittää.
Louis Wildmer Skin Appeal Peeling
”Tämä kuorinta tekee ihosta sileän ja edistää sen pintaverenkiertoa. Hedelmähapposeos elvyttää ihoa ja aktivoi sen uusiutumista. Tuote sisältää Pantenolia, joka parantaa ihon kosteudensitomiskykyä.”

Ihan mielenkiintoisen tuntuinen tuote. Olen huomannut, että omalle iholleni säännöllinen ja tarpeeksi usein tapahtuva kuorinta on todella tärkeää. Olen jo löytänyt pari varsin hyvää kuorintaa, mutta kukaties tässä on se Täydellinen. Ja täydellisen hajuton se ainakin on. Pikaisen testi antoi lupauksia varsin hyvästä tuotteesta. Jään mielenkiinnolla odottamaan, lunastaako tämä odotukset tositoimissa.

Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle-hoitoöljy
“Kevyt öljy hoitaa ja saa hiukset hehkumaan jättämättä niitä raskaan tuntuisiksi. Tuote antaa hiuksillesi lämpösuojan sekä säilyttää hiusvärin hehkuvana ja suojaa kosteudelta.”

Olen jokseenkin skeptinen hiusöljyjen suhteen sillä ne tuntuvat usein lupaavan kuun ja tähdet taivaalta. Tämäkin lupaa hoitaa, saada hiukset hehkumaan, lämpösuojan, säilyttää hiusvärin ja suojata kosteudelta. Aika paljon luvattu yhdeltä öljyltä. No, eiköhän tämä kuitenkin ole ihan kokeilemisen arvoinen tuote.

Tuoksunäytteet


Marc Jacobs Honey
”Tämä naisellisen pehmeä, lämmin ja iloinen tuoksu on raikas yhdistelmä kukkien ja hedelmien tuoksua, jossa pohjalla on vaniljaa ja hunajaa.”
Ugh, that’s all I’m saying.

Esprit Duo Woman
“Sensuelli tuoksu sisältää vihreää omenaa, sitruunaa ja punaherukkaa. Lisäksi siinä tuoksuu kielo, pioni ja jasmiini.”
Ei huono. Ei ollenkaan huono. En saa tästä samanlaisia kicksejä, kuin sain Bossin Jourista, mutta ihan hyvä tämä on. Tosin tämä on myös aikalailla sitä samaa tasapaksua kauraa kuin kaikki muutkin Espritin tuoksut mielestäni. Peruskiva tuoksu.

Favora Hoitava Käsivoide
”Nopeasti imeytyvä ja riittoisa tehokosteuttaja sopii karheammillekin käsille. Käsivoide ravitsee myös kynsiä ja kynsinauhoja. Hajusteeton koostumus sopii herkällekin iholle.”

Hajusteeton on tässä tapauksessa todellakin hajuton, pisteet siitä. Voide imeytyy todella nopeasti, pisteet siitäkin. Jos totta puhutaan, niin alan epäillä omaa hajuaistiani, kun kumpikaan hajusteettomista tuotteista ei tuoksu nenääni miltään. Yleensähän ne haisevat aivan kuolemalta.

Born to Bio Mango suihkugeeli
”Huumaava mangon tuoksuinen suihkugeeli herättää aamusuihkussa hellästi alkavaan päivään. Sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa.”

Taas mangoa. Vihaan mangoa.

Trind Nail Repair
”Tehokas kynnenvahvistaja, joka tekee kynsistä vahvat ja joustavat sekä estää kynsien kuivumisen.”

Kuukausi-kaksi sitten olisi toivottanut tämän tervetulleeksi riemusta kiljuen. Kuitenkin sen jälkeen, kun aloin syödä maitotuotteita paljon enemmän kuin aikaisemmin, ovat kynteni vahvistuneet todella paljon ”ihan itsestään”. Vaikka juuri nyt tälle ei olekaan huutavaa tarvetta, en epäile, etteikö tälle tulisi tarvetta jossain vaiheessa ja kun se hetki tulee, testaan tätä enemmän kuin mielelläni.

1 kommentti:

  1. Hahah! Repesin niin pahasti tolle suihkugeelin tekstiosuudelle :D

    VastaaPoista