sunnuntai 10. marraskuuta 2013

KosmetiikkaostoslistaOlen tällä hetkellä itselleni hyvin hämmentävässä tilanteessa, sillä minulla on kosmetiikkaostoslista. Siis kos-me-tiik-ka-os-tos-lis-ta. Siis oikein listallinen kosmetiikkaa ja siihen liittyviä härpäkkeitä, jotka aion ostaa.

Ihan ensimmäisenä listalla on BOSSin Jour pour femme –hajuvesi. Rakastuin siihen ensinuuhkaisulla, kun sain syyskuun livboxissa siitä näytteen.

Toisena listalla on Lancomen Rouge in Love –huulipuna sävyssä 381B Violette Coquette. Minulla on ollut pakkomielle tähän huulipunaan jo kuukausissa mitattavan ajan. Eikä se mene pois.

Listalle on noussut näin syksyn saavuttua ja ilmojen viilennyttyä myös Burt’s Beesin Hand Salve, jota sain maaliskuun livboxissa näytepurkin ja joka hoiti käteni kuntoon vain parilla käyttökerralla. Rasva kyllä haisee aivan järkyttävän pahalle, mutta koska teho on jotain ihan käsittämätöntä, ei se haittaa.

Kun viimeksi kävin moikkaamassa Liisaa työpaikallaan ja valitettuani, etten ole vielä(kään) löytänyt itselleni tarpeeksi hyvää kasvorasvaa, Liisa lykkäsi minulle matkaan kasan testereitä eri rasvoista. Niistä Clarinsin HydraQuench Cream täytti vaatimukseni ja pääsi siten ostoslistan jatkoksi.

Ostaessani Moroccanoilin hiusöljyä, ostin sitä vain pienen näytepullon, koska vaikka olin utelias hiusöljyjen suhteen, olin hyvin skeptinen. Ja koska Moroccanoilin tuotteet ovat hintavia, ostin vain pikkupullon, niin rahaa ei olisi tullut heitettyä hukkaan niin paljon. No, kävi ilmi, että Morocanoilin hiusöljy on todella hyvää tavaraa, joten lisäähän sitä on saatava.

Surullinen, ja ehkä vähän säälittäväkin, totuus on, että minä omistan kolme(3) meikkisivellintä. Noin kahdeksan vuotta vanhan puuterisiveltimen, hajoamispisteessä olevan applikaattorin ja ripsikamman, jota en käytä koskaan. Olen jo hyvän tovin haikaillut Mariela Sarkiman Cailapille suunnittelemien sivellinten perään, mutta en ole vielä saanut ryhdyttyä tuumasta toimeen asian suhteen. Mutta listalla ovat.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, haaveilen tilanteesta, jossa luomiväri”kokoelmani” koostuisi 2-3 Diorin viisikosta. Herttileeri, miettikää, kuinka kätevää olisi, jos pari-kolme pientä pakkausta sisältäisi kiljoona mahdollista yhdistelmää silmämeikiksi! Että sen sijaan, että yksittäisiä luomivärejä on noin kiljardi ja ne painavat kilon ja vievät järjettömästi tilaa, niin niitä olisikin 3? Se olisi aika perfetto. Vähemmän on enemmän.


2 kommenttia: