torstai 7. marraskuuta 2013

Marraskuun LivboxVaikka sainkin tietää tämän kuun Livboxin sisällön jo etukäteen, riitti sen saamisessa jännitystä siihen asti, että sain sen postin tädiltä käteeni. Osalla tilaajista oli boxin sisältämä Peppy Galoren puhdistusöljypullo vuotanut sisältönsä boxiin, joten jännitystä riitti, sillä olin jokseenkin varma, että boxissani olisi tuo öljy, koska olen jo aikaisemmin tänä vuonna saanut Academien tuotteen.
Vaikka tunnelmani öljykatastrofijännityksen hälvettyä olikin vähän ”hhmm…”, täytyy minun sanoa, että tämän kuun Livbox on sellainen ihan kiva perusboxi. Parempi kuin lokakuun boxi, mutta ei niin kiva kuin syyskuun.Vichy Idéalia –päivävoide kuivalle iholle
”Tekee ihostasi sileämmän, tasoittaa ihonsävyä ja vähentää ryppyjä. Voiteen sisältämät ultra-pienet, roosansävyiset mineraalipigmentit ja helmiäishiukkaset antavat iholle välittömästi kauniin hehkun. Hypoallergeeninen ja parabeeniton. Myös herkkäihoisille.”

Minun ihoni ei ole kyllä kuiva(noh, pintakuivuutta kyllä esiintyy), mutta todennäköisesti tämä pääsee käyttöön, kun olen (taas) laiminlyönyt kasvojeni rasvaamisen pidemmän aikaa ja naama huutaa kosteutta. Sitten taas läträän tätä naamaan ensiavuksi ja jatkan hetken aikaa tunnollista rasvausta oikeanlaisella rasvalla. Kunnes unohdan sen taas.

IdHAIR Elements Gold Fix It in Place Strong Hairspray
“Pitkäkestoisen tuen antava hiuskiinne on monipuolinen muotoilu- ja viimeistelykiinne, jossa on vettähylkivä koostumus. Sisältää provitamiini B5:ttä ja silkkiproteiiniasekä UVB-aurinkosuojan.”

IdHAIR on minulle tuntematon merkki, mutta eiköhän tämä pääse käyttöön, kun Osiksen megapulloni on tyhjentynyt. Toisaalta, tällaista minikokoa on huomattavasti kivempi kuljettaa reissussa mukana kuin 500ml –megapulloa…

Cailap by Mariela Sarkima The Sponge –meikkisieni
”The Sponge –meikkisieni on täydellinen työväline erilaisten meikkipohjien työstämiseen. Kumimaisella puolella levittyvät nestemäiset ja kiinteät meikkivoiteet kun taas samettimaisella puolella levittyvät esim. mineraalimeikki tai puuteri. Sieni on pitkäikäinen ja pestävä.”

Tämähän on tosi kiva! Ja ainakin minun käteeni Paljon laadukkaamman tuntuinen kuin ne eurolla kymmenen –sienet. Ja kiva päästä vihdoin kokeilemaan edes jotain näistä Sarkiman Cailapille suunnittelemista meikinlevitysvälineistöstä.

Batiste kuivashampoo
”Batiste on kuivashampoiden pioneeri. Tämä klassikkotuote tekee hiuksistasi välittömästi puhtaan ja raikkaan tuntuiset antaen niille rakennetta ja tekstuuria. Suihkuta suoraan kuiviin hiuksiin n. 30 cm etäisyydeltä, pöyhi hiukset ja ihastu!”

Pohdin jo heinäkuun boxin yhteydessä, että mitä eroa on kuivashampoolla ja hiuspuuterilla. Kyllä miua paremmin asioista tietävät sitten luettelivat niitä eroja tai ”eroja” ja minä totesin, ettei niillä oikeasti ole muuta eroa kuin nimi… Rakastan Four Reasonsin hiuspuuteriani, mutta kokeilen kyllä tätäkin.

Peppy Galore Diva –puhdistusöljy
”Tämä herkän ihon rauhoittava ja kosteuttava puhdistaja. Se on valmistettu täysin luonnollisista raaka-aineista ja sisältää mm. rauhoittavaa manteliöljyä ja ihon vaurioita korjaavaa kehäkukkauutetta. Levitä muutama painallus kasvoille ja pyyhi pois vanulapulla tai kuumaan veteen kastetulla kasvosienellä. Huuhtele kasvot lopuksi lämpimällä vedellä. Öljy imeytyy nopeasti hoitaen ja pehmentäen ihoa.”

Miksi vanulappu voi olla kuiva, mutta kasvosieni pitää kastaa kuumaan veteen? Ja miksi juuri kuumaan veteen? Ja jos öljy imeytyy nopeasti, miksi kasvot pitää kuitenkin huuhdella lämpimällä vedellä? Kun ei se vesi kuitenkaan tee sille öljylle niin yhtään mitään, koska öljy ei ole vesiliukoista. Peruskemiaa, kaverit.
En oikein tiedä, mitä mieltä olisin tästä tuotteesta. Se on aika epäilyttävä.

2 kommenttia:

  1. No mä jatkan vielä mun kuivashampootoitotustani, että se on helpompi suihkuttaa nopeasti hiuksiin, kun puuteri pitää taas töpsötellä sieltä purkista ympäriinsä :D En oo siis hiuspuutereita vieläkään kokeillut, mutta näin olen ymmärtänyt? Haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se mun Four Reasonsin hiuspuuteri on spray-pullossa. Ei tarvii töpsötellä ympäriinsä :D

      Poista