lauantai 15. helmikuuta 2014

Helmikuun LivboxCarmex Classic huulivoide
”Carmex antaa suojan tuulta ja pakkasta vastaan. Ehdoton tuote laskettelurinteeseen, ulkoiluun – ja tietenkin ihan jokapäiviseen käyttöön. Carmex viilentää ja kosteuttaa tehokkaasti, ja sillä on antiseptinen vaikutus. Carmexin ainesosat hellivät kuivia ja halkeilleita huulia. Mentoli ja kamferi antavat viilentävän tunteen.”

En ole tästä niin innoissani pakkauksen vuoksi, sillä suosin huulirasvoissa puikkomuotoisia rasvoja. Ovat jotenkin miellyttävämpiä käyttää kuin purkit, joista rasva pitää kaivaa sormella.
Aikaisemmin olin hyvinkin kiinnostunut Carmexin huulirasvasta ja olin hiukan harmissani, kun viime vuonna boxista paljastunut Carmexin huulirasva oli kirsikan makuinen, mutta sittemmin olen löytänyt Burt’s Beesin huulirasvan, enkä ole vaihtamassa siitä pois.

Eucerin Aquaphor hoitovoide
”Tämä voide on erityisesti kuivan, ärtyneen ja rohtuneen ihon tehovoide, jolle löytyy loputtomasti käyttötarkoituksia. Se rauhoittaa ja suojaa sekä tukee vaurioituneen ihon paranemista. Voide sisältää vain seitsemän ainesosaa ja on mm. alkoholiton, hajusteeton sekä väri- ja säilöntäaineeton.”

Tämä kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta, ja pääseekin tositestiin, sillä nenänpieleni ovat vajaan viikon niistämisen jäljiltä aika karussa kunnossa.

John Frieda Full Repair Strengthen & Restore shampoo ja hoitoaine
“Korjaa vaurioituneita ja rasittuneita hiuksia tekemättä niistä kuitenkaan latteita. Suojaa hauraita hiuksia ehkäisten hiusten katkeilua ja latvojen haaroittumista. Sopii myös värjätyille ja käsitellyille hiuksille.”

John Frieda on minulle täysin tuntematon merkki. Mielenkiinnolla kuitenkin kokeilen näitä, purtilotkin ovat kivan kokoiset vaikka salikassiin heitettäväksi.

Neutrogena Norwegian Formula käsivoide
”Tämä käsivoide on kauneudenhoidon klassikko Euroopassa. Se kosteuttaa ja suojaa myös erittäin kuivaa ja rohtunutta ihoa. Runsaasti glyseriiniä sisältävä voide lievittää käsien kuivuutta tehokkaasti ja suojaa ihoa kovissakin pohjoisen olosuhteissa. Tiivistetyn koostumuksen ansiosta yhdestä tuubista riittää yli 200 levityskertaan.”

Käsirasvankin olen jo itselleni löytänyt, mutta onhan tätä kokeiltava, kun tuubin luvataan riittävän yli 200 levityskertaan.

Garnier Miracle Skin Perfector BB-voide
“Tämä kuluttajien ylistämä ja moninkertaisesti palkittu voide on ensimmäinen massamarkkinoille lanseerattu BB-voide. Se täyttää välittömästi ihosi tarpeet: kosteutus, aurinkosuoja, väsymyksen merkkien, juonteiden, epäpuhtauksien ja finnien häivyttäminen sekä samean ihon heleyttäminen.”

Olen aikaisemminkin sanonut, etten oikein ymmärrä näiden BB-, CC-, ja DD-voiteiden(joko on tullut EE-voide?) päälle. Kun minusta tuntuu, että ne yrittävät olla olevinaan ei-meikkejä, vaikka meikkejähän ne ovat. Ja minä meikkaan niin vähän, että silloin kun meikkaan, käytän niitä ihan ”oikeita” meikkejä.

Lisäksi boxissa oli ystävänpäivän kunniaksi kaksi tuotetta miehille. [3D]Mension Hair & Body shampoo ja David Beckhamin Classic Edt –tuoksun, jota kuvataan seuraavasti: ” Metsäinen, sitrusvivahteilla ja mausteilla ryhditetty moderni klassikkotuoksu. Tuoksussa yhdistyvät karismaattinen maskuliinisuus ja klassinen tyylikkyys, joka ilmentää hyvin Davidin luontaista ja ainutlaatuista tyylitajua.”  
Nämä jäävät odottamaan Sitä Oikeaa, jolle ne voisi antaa.


Kaiken kaikkiaan, tämä ei ollut huono boxi, mutta sitä vaivasi (minun kohdallani) Livboxien perussairaus, se oli ihan kiva. Ja ihan kiva ei enää riitä minulle, joten helmikuun Livbox ei saanut minua katumaan tilaukseni päättämistä.

2 kommenttia:

  1. Toi Garnierin BB-voide on ensimmäinen joka saapui Suomeen, ja jos saan sanoa ihan suoraa: se on ihan paskaa! :D Mun iholleni ainakin aivan täysin väärä sävy, ja koostumus on todella rasvainen ja... Eih. Aivan kamala. Tästä boksista puuttui semmoinen "luksus" ihan kokonaan, sivustakatselijana sanoisin että huonoin boksi mitä on ollut :D Ei mitään mielenkiintoista. Hyvä kun lopetit tilauksen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Garnier jää siis odottaman jotai hyväuskoista hölmöä, jolle sen voi lykätä :D

      Poista