perjantai 14. helmikuuta 2014

Vuosi LivboxiaTammikuun Livboxin myötä olen tilannut Livboxia kokonaisen vuoden. On siis aika tehdä tilinpäätös, ja pohtia, mitä tästä vuodesta jäi käteen.
Kuluneen vuoden aikana Livboxissa tulleista tuotteista käyttöön ovat jääneet

Burt’s Bees Hand Salve
Käsirasvojen kuningas.  Haisee raadolta, mutta on tehokasta, eikä jätä käsiin sellaista ällöä kalvoa. Vähän hidastahan tämä on imeytymään, mutta sekään ei haittaa, kun rasvaa kädet yöksi. Tämän tuotteen myötä olen tutustunut myös muihin Burt’s Beesin tuotteisiin ja tähän mennessä olen pitänyt kaikista kokeilemistani.

Clarins Gentle Foaming Cleanser
Paras kasvojen puhdistaja, mutta saa nähdä, onko tämä jatkossa liian tujua tavaraa päivittäin käytettäväksi. Tämä on ainut kasvojen puhdistusaine, joka todella puhdistaa ihon, ja vaikka iho tuntuu jopa natisevan puhtaalta pesun jälkeen, ei iho kuitenkaan kiillä pian pesun jälkeen, kuten hyvin monien muiden pesuaineiden jälkeen. Vielä, kun löytäisin täydellisen kasvokuorinnan tämän pariksi, niin olisin todella onnellinen. Mutta olen myös tämän tuotteen myötä tutustunut moneen muuhunkin Clarinsin tuotteeseen ja pitänyt niistä valtavasti.

Hugo Boss Jour pour femme
Osui ja upposi heti ensinuuhkaisulla. En olisi uskonut, kun aloin etsiä itselleni arki/päivätuoksua, että löydän tuoksun joka niin täydellisesti minua. Jour on ehkä täydellisin tuoksu, jota olen koskaan nuuhkaissut. Se on raikas, puhdas, eikä liian selkeästi kukkaistuoksu, vaikka tuoksun kuvauksessa mainitaan valkoiset kukat ja koivut.

Cailap by Mariela Sarkima The Sponge
Kauan haaveiltuani Sarkiman suunnittelemista siveltimistä, osui onni kohdalle ja Livboxista paljastui The Sponge.
The Sponge vakuutti minut siitä, että Mariela Sarkiman Cailapille suunnittelemat siveltimet ovat ne, jotka haluan itselleni käyttöön.

Täytyy myöntää, että kuvittelin käyttöön jääneiden tuotteiden määrän olevan suurempi. Neljä on aika saakelin vähän, kun miettii, kuinka paljon boxeissa on vuoden aikana tullut tavaraa. Toki, on monta tuotetta, joita en ole vielä testannut syystä tai toisesta, mutta jos yksittäisiä tuotteita on tullut karkeasti arvioiden 60-72(5-6 tuotetta/kuukausi), niin kyllä neljä on silti Hyvin vähän.
Tämä muistelu ja käyttöön jääneiden tuotteiden listaus kyllä vahvisti sen, että päätökseni lopettaa Livboxin tilaaminen oli yksinomaan hyvä ja järkevä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti