lauantai 11. lokakuuta 2014

Nivea Lip ButterEnsimmäiseksi täytyy sanoa, että Nivean Lip Butter Rasberry Rosé tuoksuu samalta, kuin eräät suosikki-vadelmatoffeeni 90-luvulla CandyKingin irttarilaareissa. Niissä oli paperit, joka oli valkoinen keskeltä ja pinkki reunoista. Toffeita oli montaa makua, mutta vadelma oli ehdoton suosikkini. En muista nähneeni niitä CandyKingin irttareissa enää pitkään aikaan, eikä löytänyt niitä CandyKingin nettisivuiltakaan.

Tämän huulirasvan pahvipakkaus mainostaa rasvan sisältävän sheavoita ja manteliöljyä, mikä kuulosti hyvältä. Inci-listan tarkempi syynäys kuitenkin osoitti, että sheavoi ja manteliöljy löytyvät sijoilta 4 ja 6, ja sijoilta 1&2 löytyy parafiinijohdannaisia. Sijalta 3 löytyi joku mystinen kosteutus-elementti, josta ei löytynyt hirveästi tietoa. Olin jokseenkin skeptinen googlaus-kierroksen jälkeen, mutta kaikkea pitää kokeilla.

Otan huulirasvani mieluummin puikkoina kuin purkeissa, ihan hygienia- ja klähmäsormisyistä. Otin tämän rasvan yökäyttöön, samalla kun rasvasin naamani viimeisenä illalla, heitin tätä vielä huuliin. Ja voin kertoa, huulet olivat aamulla ihan yhtä rasvaiset kuin illalla nukkumaan mennessäkin. Ei imeydy ei, no toisaalta, saman tiedon sai, kun luki sen inci-listan. En muutenkaan huomannut tämän rasvan tekevän huulilleni oikeastaan yhtään mitään, joten valitettavasti peukku alas tälle tuotteelle. Lapsuusmuisto ei tässä tapauksessa lämmitä. Tai siis kosteuta. Mutta se on sanottava, että tämä ei kuitenkaan ole se kaikkein pahin klähmäinen huulirasva, pahempiakin on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti