keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Lumenen arvontavoitto



Jokin aika sitten osallistuin Facebookissa Lumenen järjestämään arvontaan, jossa oli palkintona Geisha-suklaata ja Lumenen tuotteita sisältävä hemmottelupaketti itselle ja ystävälle. Tiesin arvonnasta, koska Liisa tägäsi minut siihen. Palautin palveluksen ja tägäsin Liisan. Rouva Fortuna oli suosiollinen ja voitto napsahti kohdalleni. Maanantaina soi ensin ovisummeri ja sen jälkeen ovikello ja minulle lyötiin käteen paketti Lumenelta.



Paketti sisälsi Rasiallisen Geisha-suklaata sekä kaksi Geisha-patukkaa, normin ja tummasuklaisen version. Lisäksi paketista paljastui Lumenen kynsilakanpoistopurkki, Truly Bold and Curvy Mascara –ripsiväri, Gel Effect –kynsilakan sävyssä Kimallus hiekassa sekä Miracle Lip Sorbet –huulikynän 
sävyssä Kesätaivas.



Odotan innolla, että pääsen testaamaan tuota kynsilakanpoistopurkkia, ne ovat kiinnostaneet minua siitä asti kun ne tulivat markkinoille, mutta en ole ostanut sellaista, koska ne ovat kuitenkin jonkin verran arvokkaampia kuin tavalliset kynsilakanpoistoaineet ja olen ollut aavistuksen skeptinen niiden tehoa kohtaan.
Myös tuo huulikynä vaikuttaa sellaiselta kivalta ei-mitään-huulimeikkiä-meikiltä. Niille on aina tilausta.

2 kommenttia:

  1. Wuppiduu! Älä sit upota glitterikynsilakkoja tuonne pömpeliin, normit vain! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kun mä omistan niin paljon glitterkynsilakkoja :D (Tämä Lumene mukaan luettuna: 2)

      Poista