torstai 5. helmikuuta 2015

Dollish Polish - Love Me Some PieLove Me Some Pie on toinen kokeilemani lakka Dollish Polishin The Ultimate Fandom –kokoelmasta. En pitänyt tästä yhtä paljon, kuin pidin One Lifetime with You:sta. Glitterit eivät jotenkin ’istu’ mielestäni lakkaan, lakkauksen pinta on todella epätasainen ja glitterit takertuvat kaikkiin kankaisiin. Lakan pinta on myös jokseenkin samea. Päällyslakka olisi voinut auttaa, mutta minulla ja päällyslakallani oli tuolla hetkellä välimatkaa tuollaiset 450 kilometriä, joten sitä ei voinut kokeilla.

Mielestäni Love Me Some Pie näyttää paremmalta pullossa kuin kynsillä, enkä ole ihan vielä saanut kiinni sen yhteydestä inspiraatiosarjaansa, siis värin, nimi kyllä mätsää :D

Tämä oli myös ihan hirveä poistaa. Glitterit eivät lähteneet sitten millään, vaan päädyin loppujen lopuksi rapsuttelemaan ne juuresveitsellä irti. Voin kertoa, ei tehnyt hyvää kynsille, vaan niistä lähti kerros tai pari glitterien mukana. Mutta mitä voin sanoa, kärsivällisyyteni on samaa luokkaa 2-vuotiaan veljentyttöni kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti