keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Dollish Polish - The Deathly HallowsOloni oli tavallista synkempi, ja vaikka tunnelin päässä näkyikin vähän valoa, niin sekin oli todennäköisesti juna. Joten päätin ilmaista synkkyyttäni lakkaamalla kyntenikin synkiksi. Ja mikäs sen synkempää, kuin Kuoleman Varjelukset. The Deathly Hallows kuuluu myös Dollish Polishin The Ultimate Fandom –kokoelmaan, sen alla on OPIn Lady In Black.

En ole ollut, enkä taida olla vieläkään, mustan kynsilakan ylin ystävä. Musta tuntuu jotenkin kovin kovalta ja tummalta. Ja se saa käteni näyttämään kalpealta. The Deathly Hallows:issa on yllättävän paljon tuollaista miniminiglitteriä/shimmeriä, joka peittää tehokkaasti alla olevan lakan. Ehkä tuon shimmerin vuoksi näistä kynsistä ei tullutkaan ihan niin synkkiä kuin odotin. Ehkä kestän sen. Lakkaukseen on yllättävän vaikea saada noita isompia glittereitä, varsinkin ympyränmuotoisia, niitä sai kalastamalla kalastaa. Ja saldoni oli 4 ympyräglitteriä.

Toki yksi syy megapaksuun lakkaukseen oli se, että vasemman peukalon kynsi näytti alkavan lohkeamisen merkkejä(kerta se on ensimmäinenkin), joten ajattelin, että lakkaus tukisi kynttä siihen asti, että kynsi kasvaisi ja lohkeamakohdan voisi leikata pois.Kylläpä kynnet näyttävät epäsiisteiltä kuvassa. Eivät ne noin rumat ole luonnossa, mutta en ole ihan tyytyväinen näihin kynsiin. No, tulipahan kokeiltua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti