sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Aika palata takaisin sorvin ääreenReilun kuukauden tauon jälkeen on jälleen aika palata sorvin ääreen.

Kuluneen puolentoista kuukauden aikana elämässäni on tapahtunut paljon, todella hyviä asioita ja niitä vähemmän hehkeitä. Isot asiat ovat vieneet huomion ja jaksamisen pois kaikelta muulta, joten blogikin päätyi hetkeksi vallan hunningolle. Kuten oikeastaan kaikki muukin kiva, turha ja epätuottava. 
Nyt elämä on tasaantunut ja ajatukset kirkastuneet, on selvinnyt, mikä on tärkeää. Prioriteettini ovat muuttuneet, ja ajankäyttö samoin.  On aika palata sorvin ääreen, ei vain blogin kanssa, vaan koko minuna olemisen kanssa. On aika alkaa taas olla minä itse.

Tämän reilun kuukauden aikana, vaikka en olekaan kirjoittanut, olen pohtinut paljon mitä haluan blogilleni tehdä ja millaista blogia haluan kirjoittaa. Ja miksi haluan kirjoittaa. Mutta niistä yksityiskohdista olen kirjoittamassa ihan omaa postaustaan. Tauon aikana into bloggaamiseen ja kirjoittamiseen on vain kasvanut, ja ideoita pukkaa kuin sieniä sateella. Joten minun täytyy kääriä hihat ja alkaa kirjoittaa niitä paperille ja näytölle.

Jottei tästä tulisi ihan vain täysin kuvatonta tynkäpostausta, laitetaan tähän vielä pari biisiä, jotka ovat soineet piporadiossani viimeaikoina muita enemmän:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti