sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Dollish Polish You Know Nothing Jon SnowYou Know Nothin Jon Snow on viimeinen ostamistani Dollish Polishin Ultimate Fandom-kokoelman kynsilakoista. Ja mikäs sen parempiesittelypäivä kuin Game of Thrones –tv-sarjan viidennen kauden ensi-ilta-päivä.
En ole ihan varma, mitä mieltä olen tästä lakasta. Toisaalta tykkään siitä, ja näen tämän yhteyden inspiraationlähteeseensä, mutta silti tämä olisi mielestäni parempi, jos valkoinen olisi valkoisempi ja glitterit erottuisivat selkeämmin.Edellisitä glitter-lakkojen poistoyrityksistäni oppineena ostin OPIn Glitter Off –aluslakan, joka on suunniteltu glitterlakoille. Erikoisaluslakan avulla glitterlakat on helppo poistaa vetämällä/repimällä. Kokeilin aluslakkaa ensimmäisen kerran OPIn My Voice Is A Little Norsen kanssa, eikä se toiminut ihan niin kuin piti. Arvelin, että en ollut laittanut aluslakkaa tarpeeksi, sillä ne kynnet, joihin olin laittanut lakkaa enemmän, siistiytyivät helpommin kuin ne, joissa sitä oli vain hyvin ohut kerros. Poistaminen ei ollut millään lailla helppo ja vaivaton kokemus, vaan tuskallista nyppimistä.
Vahingosta viisastuneena laitoin tällä kertaa paksumman kerroksen Glitter Offia ja voi hyvä ihme, että se kuivui hitaasti. Oikeasti, sen kuivumiseen meni yli tunti! Ei ole hätäilijöiden tuote tämä, ei. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti