tiistai 14. huhtikuuta 2015

Burt's Bees Honey&Grapeseed Hand CreamEhdottoman lempikäsirasvani, Burt’s Beesin Hand Salven, loputtua, tarvitsin tietenkin uuden. Vaikka houkutus olikin suuri tilata vain uusi Hand Salve Burt’s Beesin suomalaisesta nettikaupasta, halusin kokeilla kuitenkin jotain uutta. Eräällä Tampereen reissulla päädyin Stockmannin kosmetiikkaosastolle Burt’s Beesin hyllyn eteen. Pyörittelin jonkin aikaa käsissäni kahta eri versiota Honey and Grapeseed Hand Creamista, toinen oli 100% luonnollisia ainesosia ja toinen 98,7% (tjsp). Valitsin tietenkin 100%-version.
Luulen, että tämä tuubi oli ehtinyt seistä siellä hyllyssä hyvän tovin, silla rasva oli ehtinyt erottua ja ensimmäinen asia, joka purkista tuli ulos, oli nestettä. Rasva on myös Todella jankkia, on työn takana saada sitä tuubista ulos. Jäinkin pohtimaan, olisiko purkki tuubia parempi pakkausmuoto.
Odotukseni olivat korkealla, sillä olen rakastunut aina palavasti kaikkiin kokeilemiini Burt’s Beesin tuotteisiin. Jouduin kuitenkin valitettavasti pettymään, sillä tämä rasva ei vastannut odotuksiini ollenkaan. Kädet olivat tämän jäljiltä inhottavan vahamaisen tuntuiset, eikä tämä tehnyt käsilleni juuri mitään. Meitä ei ilmeisesti vain ole tarkoitettu toisillemme, harmi sinänsä. Odotin tämän tuoksuvan ”luonnolliselta”, en hyvältä, mutta luonnolliselta. Sen sijaan tämän tuoksu toi hyvin vahvasti mieleeni muovailuvahan. Mutta eiköhän tämä kuitenkin tule käytettyä loppuun, jos ei käsirasvana, niin jossain muussa käytössä. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun otan taiteellisia vapauksia rasvojen käyttötarkoitusten suhteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti