sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Kauneusbloggaajien joulukalenteri, Luukku 6: Liimaa nenässä ja muita kertomuksia
Olen äärimmäisen ahkera Pinterestin käyttäjä, eli pinnaaja. ”Pinnaan” Pinterestissä kuvia oikeastaan vähän kaikesta, DIY-ideoista muotiin. Aina silloin tällöin vastaan tulee erilaisia diy-kauneusvinkkejäkin, ja niitäkin olen laittanut muistiin kokeiltavaksi, sitten joskus. Päätin joulukalenterin kunniaksi kokeilla kahta enstekslemppareinta kauneuden kotikokkireseptiä.

Ensimmäisenä: Liimaa nenään. Tämän ohjeen mukaan perusliiman pitäisi toimia mustapäälaastarin tavoin ja poistaa mustapäitä. Ja kun itselläni on nenässä enemmän kuin tarpeeksi mustapäitä, niin pitihän tätä kokeilla. Kuvaa liimaisesta nenästäni ette valitettavasti saa, koska kameratekniset tähdet eivät olleet puolellani, enkä siten saanut tarkkaa kuvaa klyyvaristani.
No miten tämä sitten toimi? No ei kummoisesti. Tein, kuten ohje käski ja levitin liimaa nenälleni ja annoin sen kuivua ja revin sitten irti. Kyllähän siihen jotain jäi, mutta ei niin montaa, että asiasta kannattaisi mainita. Parempi vain ostaa marketin kemppariosastolta niitä laastareita. Mutta toisaalta, tässä ei myöskään toteutunut Äipän ennustama kauhuskenaario, että nenästä lähtisi nahkat kokonaan. Ei lähtenyt, eikä klyyvari edes punota. Ja taisi ne mustapäät tulla edes vähän paremmin pintaan.Toiseksi: Listerine-etikka-jalkakylpy. Tämän jalkakylvyn luvattiin aiheuttavan sen, että kuollut ihosolukko kirjaimellisesti tippuu pois. Pakko siis kokeilla. No siis ensinnäkin, listerine-etikkaseoksen haju on jokseenkin tyrmäävä, kokeile siis sellaisessa tilassa, jossa ilmastointi toimii moitteettomasti, ehkä jopa liiankin tehokkaasti. Itsehän tietenkin kokeilin tätä varsin lämpöisessä pesuhuoneessa. Herkkävatsaisten ei ehkä kannata edes kokeilla.
Resepti siis kuuluu: 1 osa Listerineä, 1 osa etikkaa ja 2 osaa vettä. Jalkoja liotetaan kylvyssä 10 minuuttia. Itse käytin valkaisevaa listerineä, koska en käytä valkaisevia suunhuoltotuotteita, niin se sai toimia jalkakylvyssä osana tieteellistä koetta.
No miten se sitten toimi? No ei se kuollut ihosolukko ihan kirjaimellisesti tippunut pois. Vaikutus oli aikalailla sama, kuin 10 minuutin suihkulla. Siis välitön vaikutus, pitkäaikaista vaikutusta on vielä mahdoton sanoa. Mutta hyvin raikkaan tunteen tämä jalkakylpy jätti pitkäksi aikaa jalkoihin. Tarvitseeko kokeilla uudestaan? Ei.Kaikkea sitä ihminen kokeilee for science.

Huomenna onkin luvassa kaksi luukkua, kun blogit Kahvia ja kosmetiikkaa ja Deathlicious Kisses pääsevät ääneen.

2 kommenttia:

  1. Ihan paras postaus, nauraa hekottelin, ihan loistavaa, että joku on testannut näitä "aivopieruja". :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyörittelin testaillessa päätäni, että ei kyllä kukaan muu ole tarpeeksi hölömö ryhtyäkseen tuohon puuhaan :D

      Poista