maanantai 22. helmikuuta 2016

Kosmetiikkaostoslista Vol. 3Koska olen suuri listojen ystävä, ja edellisestä Kosmetiikkaostoslistastani on jo vierähtänyt hyvä tovi, ajattelin jälleen listata muistiin, mitä kaikkea kosmetiikkaa haluaisinkaan(tai minun täytyisi) ostaa.

Ensimmäinen suuri tuoksurakkauteni Bossin Jour –pulloni on tullut tiensä päähän, eli päässyt loppumaan. Täytyisi siis ostaa uusi pullo, tuoksut ovat vielä stockan kantistarjouksessa, mutta harmillisesti tämän kuun budjettini ei taivu tuoksuostokseen.

Sain jokin aika sitten näytekokoisen tuubin Jean Paul Gaultierin Classique –tuoksun suihkusaippuaa, ja rakastuin tuoksuun ensinuuhkaisulla. Olen käynyt nuuhkimassa tuoksua sekä Sokoksella että Stockmannilla, mutta kummassakin on ollut vain EdP-versioita, eikä lainkaan EdT:tä, ja nuuhkimissani EdP:issä on ollut jokin niin sanotusti ”off”, joten haluaisin tuoksutella EdT:tä myös.

MACin poskipunat Harmony ja Breezy houkuttavat minua todella paljon. Harmony on mielestäni sellainen kaunis ”ei minkään värinen” ja Breezyä kuvataan ”luumuksi, jossa on helmiäistä” sekä ”syväksi vadelmaksi”, oma kuvaukseni kallistuu enemmän sinne vadelman puolelle, mutta oli marja mikä hyvänsä, kaunis sävy Breezy joka tapauksessa on.

MACin huulipuna sävyssä New York Apple kiinnitti huomioni viime kesänä, mutta silloin se tuntui liian ”syksyiseltä” sävyltä. Katselin sitä taas(vaihteeksi) MACin tiskillä, eikä se vaikuttanut enää ollenkaan liian syksyiseltä, vaan aivan täydelliseltä.

Ja Lisää MACia! MAC x Halsey –huulipuna on kauniin harmaa, kyllä, luitte oikein, harmaa. On varmasti Liisan syytä, että minua on alkanut viehättää myös tällaiset ei-perinteisen väriset huulipunat. Olenhan jo pitkään kuolannut MACin sinisen Royal huulipunan perään.

Urban Decayn Naked 2, Naked 3 ja Naked Smoky –luomiväripalettien ostaminen on ollut jo pitkään mielessäni, Naked 1 minulla jo onkin. Koen neutraalit ja ”luonnolliset” luomivärit kaikista eniten omaksi jutukseni.

Ja juuri, kun pääsen sanomasta, että tykkään eniten neutraaleista luomiväreistä, kerron himoitsevani Urban Decayn Electric –luomiväripalettia. Paletti täynnä räiskyvän värikkäitä luomivärejä.

OPIn keväällä julkaistavassa New Orleans –kokoelmassa on monta kaunista kynsilakkaa, mutta jos totta puhutaan, niin minulla taitaa olla enemmän kynsilakkoja kuin ehdin koko elämäni aikana käyttämään. Vaikka nykyisin veljentyttökin on tullut apajille, yhteinen harrastus ja silleen.

Ja pensseleitä, pensseleistä on pulaa. Olen alkanut todenteolla harjoitella naaman maalaamista, enkä millään jaksaisi olla koko ajan pesemässä niitä ehkä kolmea pensseliäni, jotka ylipäänsä omistan.

Mitä teillä on tällä hetkellä ostoslistalla?

2 kommenttia:

  1. Mun piti oikein googlettaa, että mikä ihmeen Halsey :D Mutta eipä taida olla tulossa Suomeen, näyttää joltain amerikkaeditioneilta. Mööh.
    Mun ostoslistalta löytyy esimerkiksi Jeffree Starin Weirdo -nestepuna :D!

    VastaaPoista
  2. No hitto! Pitää vrmaan oikeasti harkita ämeriikän kontaktin käyttämistä, tai sitten shipitoa. On tuo sen verran kaunis harmaa.
    Mun pitää kyllä tutustua tarkemmin noihin Jeffree Starin puniin, ovat ihan uusia tuttavuuksia mulle.

    VastaaPoista