maanantai 29. helmikuuta 2016

Parasta just nytSarvikuono eli nenäkannu
Olen kärsinyt tukkoisesta nenästä jo ties kuinka monta vuotta, enkä tietenkään ole tehnyt asian helpottamiseksi yhtään mitään. Syksyllä siskolikka kuitenkin suositteli nenäkannun käyttämistä, ja täytyyhän sitä isosiskoa uskoa.
Olen aivan myyty. Säännöllisesti ”kannutellen” nenä pysyy auki ja ilma kulkee paremmin kuin vuosiin, ja jos parina päivänä jää huuhtelu välistä, sen huomaa heti nenän tukkoisuutena.

Riesenit
Aina on Riesen-kausi. Lanko oli joulun alla laivalla, ja toi minulle pussin. Eikä minkä tahansa pussiin, vaan 900 gramman megasäkin! Olen säästellyt pussin avaamista joulusta lähtien, mutta nyt pussin sisältö vetelee jo viimeisiään(Lue: syöty jo).

Villasukat
Äipän kutomat. Tietenkin.

Masterchef Australia
Olen totaalisen koukussa Australian Masterchefiin, ja se onkin oikeastaan ainoa versio ko sarjasta jota seuraan uskollisesti. Australian Masterchef on niin hyväntuulinen, ja sanoisinko epädraamallinen(?). Tarkoitan, että kilpailijat tulevat toimeen keskenään, kannustavat toisiaan ja tahtovat toisilleen hyvää, eivätkä strategisoi ”ilkeästi” tai pahantahtoisesti tai kostomielessä.
Saan ohjelmasta myös paljon inspiraatiota ja innostusta omaankin ruoanlaittooni. Tai ainakin kytevän idean uusista asioista voisi ehkä mahdollisesti maistaa. Oikeasti, olen nirsompi ja ennakkoluuloisempi kuin 3-vuotias veljentyttöni. Vaikka edellinen lause on kyllä melkein loukkaus veljentyttöäni kohtaan, koska hän on todella hyvä syömään ja maistelemaan uusia asioita.

Kirkkaanväriset kynsilakat
Hämmentävää, miten paljon kirkkaanväriset kynnet voivatkaan piristää mieltä pimeinä talvipäivinä, kun mikään ei tunnu menevän putkeen.

Perhe
Kokoonnuimme lauantaina sisarusten kanssa yhteen luokseni ”tupareihin”, ja voi jestas, kun se olikin mukavaa. Veljentyttö on maailman mahtavin mukula(ja tässä välissä ilmoitan mihinkään liittymättä, että ilman minua ei ole sitten mitään asiaa muumimaailmaan), ja sisarukset lisäosineen myös maanmainioita kapistuksia.
Illan seurauksena hankintalistan kärkeen pomppasi ehdottomasti isompi ruokapöytä, että mahdutaan kaikki yhtä aikaa saman pöydän ääreen. Paljon kivempi kokoontua saman pöydän ääreen syömään ja juttelemaan kuin hoitaa homma vuoroissa. Ja mahtuu enemmän ruokaakin pöytään, ei pidä unohtaa sitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti