perjantai 20. tammikuuta 2017

Madara Protecting Hand Cream

Olen löytänyt uuden HG-käsirasvan. Tajunnanräjäyttävän hyvän käsirasvan. Kaupan päälle löysin sen vielä vahingossa. Tai tietoisestihan minä sen kyllä tilasin, samalla, kun tilasin itselleni uutta naamarasvaa ja seerumia (säästääkseni postikulut, lisäsin tilaukseen käsirasvaa. Selvää säästöä, tiedättehän).
Odotukseni eivät olleet kovin korkealla, sillä minulla ei ollut juurikaan kokemusta Madaran tuotteista ennen tätä(palakasvosaippuaa kokeilin yhden palan verran, ja se jätti aika mitäänsanomattomat fiilikset). Mutta toisaalta, aika harvalta itselleni uudelta tuotteelta odotan kovinkaan paljoa, sillä tiedostan sen, että mikä toimii toisella, ei välttämättä toimi toisella. Esimerkiksi, useimmat rasvat, joita olen suositellut Äipälleni, eivät ole toimineet hänellä lainkaan ja ne, joista itse en ole niin innostunut, ovat olleet hänelle hyviä. Joten matalat odotukset eivät olleet mitään ”henkilökohtaista”.

Tilasin ensimmäisen tuubin tätä Madaran Protecting Hand Creamia Biodellystä, samalla kun tilasin pärstänvoiteluaineita. Täytyi saada ilmaiset postarit, joten tämän tilaaminen oli selvää säästöä. Ainakin melkein.
Tuubin teksti lupaa, että käsivoide ”Hoitaa, kosteuttaa ja pehmentää kuivia käsiä ja hauraita kynsiä. Tuo käsille suojan, joka auttaa sitomaan kosteutta. Imeytyy nopeasti jättäen kädet silkkisen pehmeiksi.”  Ja täytyy myöntää, tämä rasva tekee kaiken lupaamansa. Tietenkin olisi ehkä ollut kannattavaa lukea tuubin teksti jo silloin syksyllä ennen ensimmäistä käyttökertaa, tuubissa nimittäin sanotaan hiero käsiin, ja minä tajusin tämän vasta parin käyttökerran jälkeen kokemuksen kautta. Mitä tästä opimme? Emme mitään.
Tämä rasva täytyy todella hieroa käsiin, mutta onneksi se imeytyy loppujen lopuksi varsin nopeasti. Ja aamulla(oikeastaan jo ennen nukahtamista, rasvaan käteni ainoastaan nukkumaan mennessäni) kädet ovat kivan pehmeät. Eikä niissä ole minkäänlaista kalvoa. Sillä jos jotain inhoan, se on rasvat, jotka jättävät jälkeensä kalvon. Not Cool. En tahdo rasvaa, joka täytyy erikseen pestä pois. Mutta se ei ole tämän rasvan ongelma.
Taistelin syksyllä kynsieni kuivuuden kanssa, mikään ei tuntunut auttavan niihin, ja ne lohkeilivat eikä kynsilakka pysynyt niissä hetkeäkään siistinä. Mutta tämä rasva auttoi, kynteni alkoivat näyttää ja tuntua paljon paremmilta jo muutaman käyttökerran jälkeen. (Alan kuulostaa ihan TV-Shopin mainokselta, mutta se on totta!)
Ainoastaan vuodenvaihteessa, kun muutamana päivänä oli megapakkanen, tämä rasva ei ole ollut riittävän tehokas. Eikä maaninen virkkaaminen tai käsin tiskaaminen varsinaisesti helpota käsien kuivuutta. Jään jännityksellä odottamaan, parantaako tämä rasva kuivuuttaan rutisevat ja halkeilevat käteni(pirun megapakkaset ja yksinkertaiset lapaset), vai täytyykö minun etsiä jotain tujumpaa.
Loppukaneettina todettakoon, että tämä on paras kokeilemani käsirasva keskivaikeaan käsien kuivuuteen, mutta en ole vielä kokeillut sitä äärimmäisen kuiviin käsiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti