sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Madara SOS

Syksyllä tuli ajankohtaiseksi ostaa uusi naamarasva sekä seerumi. Edellinen rasva loppui ja seerumi loppui jo viime keväänä, enkä silloin ostanut uutta seerumia, sillä kesää kohti ihoni alkaa rasvoittumaan, enkä ole kokenut kesäisin tarvetta hirveästi rasvailla naamaa, enkä siten ole kokenut tarvetta seerumin tuomalle lisäboostillekaan. Joten jäi seerumi ja rasva ostamatta keväällä. Syksyn tullen minulta loppui viimein myös rasva, joten uusien hankkiminen oli ajankohtaista.

Pienen tutkivan journalismin jälkeen päädyin tilaamaan Biodellystä Madaran SOS-sarjan Recharge Cream –kasvorasvan sekä Repair Intensive Serum –seerumin. Päädyin valitsemaan nämä paristakin eri syystä; ensinnäkin nämä olivat paljon halvempia kuin muut rasvat, joita harkitsin ja toisekseen olen ollut huomaavinani, että luonnonkosmetiikka-rasvat toimivat paremmin ja ovat miellyttävämpiä kuin ei-luonnonkosmetiikka.



Ensimmäisellä kerralla, kun käytin näitä, hämmästyin kuinka jankkia tämä seerumi on. Se on paksumpaa ja jankimpaa kuin kasvorasva, joka taas on koostumukseltaan varsin kevyen oloista.
Toinen asia, joka pisti silmään nenään, oli näiden haju. Nämä hasievat aivan lääkkeeltä tai sairaalalta. Vahvasti. Ja pitkään.


Mutta olen armollisesti valmis antamaan jokseenkin kammottavan hajun anteeksi, sillä nämä todellakin toimivat! Ihan käsittämättömän hyvin.
Naamani on tänä talvena pahimmillaan ollut hilseilevä, kutiseva, kirvelevä ja kiristävä. Koska olin tottunut läträämään edellistä käyttämääni rasvaa oikein huolella saadakseni edes jonkinlaista helpotusta, lähdin näiden kanssa luonnollisesti samalla lailla liikenteeseen. Se saattoi olla virhe, tai olla olematta. Nämä olivatkin niin tuhtia tavaraa, etteivät ne kadonneet naamaani silmänräpäyksessä, vaan kasvoillani oli hyvän tovin sellainen vaaleahko rasvakerros, jolla ei ollut mitään kiirettä imeytyä. Ja koko ajan nenässäni haisi sairaalalta/lääkkeeltä. Mutta se teho. Naamani oli sen ensimmäisen käyttökerran jälkeen pehmeä ja sileä kuin vauvan takalisto, useamman päivän. Vaikka sittemmin olen oppinut holvaamaan näitä naamaani varovaisemmin, ovat nämä minulla käytössä vain iltaisin/yörasvana juurikin tuhtiutensa vuoksi. Silloin harvoin, kun laitan aamulla kasvorasvaa, laitan jotain paljon kevyempää ja nopeammin imeytyvää, koska inhoan rasvaamista seuraavaa klähmäistä tunnetta yli kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti