tiistai 12. maaliskuuta 2013

Maaliskuun LivboxMaaliskuun Livboxin teemana oli luonnonkosmetiikka ja se piti sisällään:


Ziajan Vuohenmaito –päivävoiteen

Vuohenmaidon ainesosat kiinteyttävät ja kosteuttavat ihoa. Voiteen luvataan olevan silkinpehmeää, hellävaraista ja imeytyvän nopeasti.
Täytyy myöntää, että sana vuohenmaito herättää minussa aavistuksen ennakkoluuloja, mutta ei pidä tuomita, ennen kuin kokeilee.

Burt’s Beesin Hand Salve –käsivoiteen

Käsivoide kosteuttaa kuivia ja karheita käsiä ja parhaan tuloksen saa levittämällä voiteen yöksi. Voide sisältää hoitavia kasviöljyjä, yrttejä ja mehiläisvahaa.
Tämä on ehkä suosikkituotteeni tämän kuun boxista. Olen jo pitkään halunnut kokeilla Burt’s Beesin tuotteita, mutta niitä ei ole osunut sopivasti kohdalle. Voiteen koostumus muistuttaa enemmän huulirasvaa kuin käsivoidetta, mutta ihan pätevältä tavaralta se silti pikaisella kokeilulla vaikutti.

Ma Provencen palashampoon

Palashampoon luvataan olevan hyvin vaahtoutuvaa ja riittoisaa. Ja ettei erillistä hoitoainetta tarvita. En usko, ennen kuin näen. Olen varsin epäluuloinen palashampoita kohtaan, ja se, ettei hoitoainetta tarvita, vain lisää ennakkoluulojani. Mutta taas kerran, syytön, kunnes toisin todistetaan.

Korresin Japanese Rose –suihkugeelin

Suihkugeelin sisältämät C- ja E-vitamiinit, sinkki ja antioksidantit parantavat ihon omaa immuunijärjestelmää ja kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti.
Suihkugeeli tuoksuu ruusulta, mutta onneksi varsin kevyesti, sillä ruusu ei kuulu tuoksusuosikkeihini.

Laveran Trend Sensitive Liquid Eyeliner –rajauskynän

Rajauskynässä on napakka ja ohut sivellin, jonka ansiosta sitä on helppo käyttää ja tarkka rajaus syntyy helposti. Tuote sopii myös piilolinssien käyttäjille.
Itsehän en ole tähän päivään mennessä ikinä käyttänyt minkäännäköistä rajauskynää/kajalia/yms., eli en ole koskaan rajannut silmiäni. En ole vielä päättänyt, aloitanko rajausharjoitukset vai luovutanko kynän osaavampiin ja arvostavampiin käsiin. Jää nähtäväksi.

2 kommenttia:

  1. Ha, mä haluaisin nähdä sulla kyllä rajaukset! Sais sun silmistä vielä isommat ;) Ja se vuohenmaitokasvorasva on itseasiassa ihan kivaa, oon joskus ostanut sitä äitille äitienpäivälahjaksi. (Ja tullu sit itekin käytettyä sitä Kjoella ku unohdan oman voiteen kotiin :D)

    VastaaPoista
  2. "Vielä isommat"??? Hassuja puhut, ystävä hyvä. Mun silmät ole isoja nähneetkään.

    VastaaPoista