perjantai 29. maaliskuuta 2013

Nein! Nein! Nein! Ok, fine!Minulla oli maanantaina luppoaikaa, jonka vietin Stockmannilla kierrellen. Alun perin etsin jotain kivaa uutta paitaa, mutta eihän sitä koskaan löydä sitä mitä on etsimässä. Löysin itseni vaeltelemasta kosmetiikkaosastolla, ja huomasin, että OPIn kynsilakat olivat maaliskuussa kanta-asiakastarjouksessa. Pakkohan niitä oli hipeltää.
Aluksi luulin tämän lakan olevan ihan tavallinen harmaa, ottaessani sen käteeni, luulin sen olevan harmaa, joka taittaa maastonvihreään. Päästessäni kotiin ja tarkastellessani lakkaa (taas) eri valossa, luulin sen olevan maastonvihreä, joka taittaa vahvasti harmaaseen. Kynsiin lakkaa laittaessani olinkin sitten jo aivan eksyksissä. Kynsillä lakka näyttää maastonvihreäharmaaripaussinistätaipetrooliaeikäkuitenkaan-väriseltä. Tai, kuten armas äitini asian ilmaisi, lakritsipaskalta. 


2 kommenttia:

  1. Kivannäköstä lakkaa vaikka yleensä en tummien perään ookkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pullon perusteella luulin tuota kyllä aika paljon vaaleammaksi kuin mitä se kynsillä on. Itsellä tuo lakkamaku vaihtelee, syksyllä ja talvella viehättävät tummat ja keväällä ja kesällä siten taas vaaleat sävyt :)

      Poista