sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Nenä kirjoissaArki pyörii nykyään pääasiassa yhden maiseman ympärillä.

Pääsykokeisiin valmistautuminen on täydessä vauhdissa ja suurin osa päivistä kuluu pääsykoekirjojen parissa. Muuten hommassa on ihan positiivinen fiilis ja lippu korkealla, mutta ’Johdatus kvantitatiiviseen analyysiin taloustieteissä’ –kirja aiheuttaa harmaita hiuksia. Eihän siinä auttanut kuin kaivaa lukion matematiikan kirjat esiin. Ja kysyä parhaalta kaverilta, että onko differentiaali ja derivaatta sama asia. Ovat ne. Kröhöm…
Tosin se huolettaa ihan oikeasti, että opin kirjojen asiat, miten asiat toimivat ja mitä termit tarkoittavat, kun pääsykokeissa pitää osata lähdeviitteiden pilkkujen paikat. Hauki on kala ja silleen.

Täytyy myöntää, että välillä pääsykoekirjoja enemmän kiinnostaisivat aivan muut kirjat. Minulla on tällä hetkellä menossa George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu –sarjan neljäs osa ’Korppien kestit’. Kiinnostuin kirjoista vasta tv-sarjan myötä ja halusin päästä tv-sarjan edelle kirjoissa. Niin hyvä, kuin tv-sarja onkin, se ei vedä vertoja kirjoille.


Myönnettäköön, että olen saattanut välillä pitää ”luovia taukoja” saadakseni tietää, mitä tapahtuu Aryalle, Tyrionille, Danaerysille, Jonille ja muille hahmoille seuraavaksi. Ja palannut pikaisesti takaisin sorvin ääreen.

Minuun iski perjantaina Suuri Sormiahdistus. Olen epäonnekseni perinyt isänpuolensuvun nakkisormet, enkä äidin puolen hoikkia&pitkiä sormia. Päätin kokeilla, josko vaaleanpunainen shimmerkynsilakka peittäisi tai veisi huomion pois sormieni nakkimaisuudesta. Ei se vienyt. Itse asiassa, sormeni näyttävät aavistuksen possumaisilta. Hienoa.

Lakka on OPIn Touring America -kokoelmasta My Address Is Hollywood. Alun perin ostin tämän lakan puhtaasti sen nimen takia(eikä sillä ole mitään tekemistä laulajanäyttelijäjuontajahaaveiden kanssa, koska minulla ei ole sellaisia). Ensimmäisen kerran lakkaa käytettyäni myös tykästyin lakan väriin, vaikka en muuten vaaleanpunaisen ylin ystävä olekaan.

2 kommenttia:

  1. Uuh, tuo My Address Is Hollywood on kyllä melko nam. Eikä sulla mitkään nakit ole, liikaa itsekritiikkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne vain aika nakit on. Eikä se mitään itsekritiikkiä ole, realismia vain :D

      Poista