tiistai 23. huhtikuuta 2013

A niin kuin aarreNyt olen kuulkaa löytänyt Aarteen: (itselleni) Täydellisen kasvojenpuhdistusaineen! Tämä ihme on Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash.
”Tekee ihosta puhtaan ja raikkaan tuntuisen. Ennaltaehkäisee näppyjen ja mustapäiden muodostumista. Raikas geeli puhdistaa ihon kuivattamatta sitä. Greipin tuoksu saa ihon tuntumaan raikkaalta.”
Totta joka sana.
Olen vuosien saatossa kokeillut ties kuinka montaa eri kasvojenpuhdistusainetta, ja olen törmännyt kahdenlaisiin tökötteihin:
1) Eivät tee niin yhtään mitään
2) Kuivattavat naaman niin, että iho tuntuu kaksi kokoa liian pieneltä, josta seuraa se, että iho rasvoittuu kahta kauheammin ja jotka eivät tee ihon epäpuhtauksille yhtään mitään.
Neutrogena Visibly Clear poistaa epäpuhtauksia ja kuitenkaan iho ei kiristä pesun jälkeen, se tuntuu lähinnä puhtaannapakalta. Ja mikä kiinnitti huomioni ensimmäisenä, iho ei rasvoitu. Parin päivän käytön jälkeen, en voinut uskoa silmiäni enkä sormiani, kun kasvot eivät kiiltäneet eivätkä tuntuneet öljyisiltä. En voinut lakata hiplaamasta otsaani, kun piti koko ajan kokeilla, että eikö todella iho ole öljyisen tuntuinen.
Eikä siinä vielä kaikki. Tämä yksi tuote riittää, ei tarvitse ”viimeistellä käsittelyä kasvovedellä”. Vain yksi työvaihe. Tiina tykkää. Matemaattishenkinen ihminen saattaisi sanoa, että tykkäämiseni on kääntäen verrannollinen työvaiheiden määrään.
Eikä tämä ole edes kallista, Stockmannilla 8,70/ 200ml törppö. Ensin ajattelin sen olevan, mutta pieni hintavertailu paljasti tämän olevan jopa halvempaa kuin perus-lumenet.

Muutaman päivän käytön jälkeen ostin testiin myös saman sarjan kuorintavoiteen. Voiteen rakeet ovat hyvin pieniä, joten ennen ensimmäistä kokeilua olin vähän skeptinen, että tekeeköhän tämä nyt yhtään mitään. Kuinka väärässä olinkaan. Ensimmäisellä käyttökerralla kuorin naamastani varmaan neljä kerrosta pois. Tehokasta tavaraa, etten sanoisi.

Se huono puoli näin tehokkaissa tuotteissa on, että kun käytön aloittaa, niin ennen kuin kaiken p****n saa ulkoistettua ihohuokosista iho kukkii kuin palkintoruusupensas. Ikävä välivaihe, mutta onneksi(ainakin toivottavasti) ohimenevä. Sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti