sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

On siis kevät…Mutta en kulje Hakaniemen rantaan.(heh heh)

Sen sijaan olen lakannut kynteni keväisen kellanvihreiksi tai vihreänkeltaisiksi. Chanelin Le Vernis –sarjan sävy Peridot on taas sellainen, etten osaa sanoa, kumpi on lakan pääväri ja kumpaan se shiftaa. Onko se vihreä, joka taittaa keltaiseen vai keltainen joka taittaa vihreään. Mene ja tiedä.
Tämä on kyllä yksi ehdottomista lempilakoistani ja luulen, että tämä tulee myös olemaan ensimmäinen(ja mahdollisesti ainoa) kynsilakka, jonka tulen käyttämään loppuun.


Kevään kunniaksi(tai tilapäisessä mielenhäiriössä) ostin itselleni KELTAISET HOUSUT. Siis KEL-TAI-SET HOU-SUT!  Ensin ihastuin näiden housujen sävyyn, täydellinen keltainen. Sovittaessani housujani ajattelin vain, että Enhän minä voi ostaa/käyttää keltaisia housuja, koska olen hieman rehevämpää sorttia kropaltani. Housut jäivät kuitenkin kaivertamaan mieltä ja päätin, että jos ne olisivat vielä parin päivän päästä kaupassa, niin se olisi kohtalo ja minun olisi ostettava ne. Ja ihan sama, mitä muut ajattelevat, jos minä tahdon käyttää keltaisia housuja, niin minä saan käyttää keltaisia housuja. Jos jotain häiritsee, niin kääntäköön katseensa pois. :D

Ei ole salaisuus, että olen kovan luokan Harry Potter –fani fanaatikko, joten voitte vain kuvitella, kuinka paljon minulla riitti riemua huomatessani hiuksia laittaessani muotovaahtopullossani viittauksen Harry Potteriin. Halvat on huvit, mutta jostain se on ilo revittävä. 


Luulin jättäneeni Anssi Kelan kauas menneisyyteen jo vuosia sitten, mutta viime aikoina olen löytänyt itseni vähän väliä jammailemasta Kelan uuden ’Levoton tyttö’ – nimisen biisin tahtiin. 

1 kommentti: