torstai 18. heinäkuuta 2013

Asuntomessut 2013 HyvinkäälläVietin tiistaina rapiat seitsemän tuntia Hyvinkään asuntomessuilla. Nämä olivat kolmannet asuntomessuni, paremmat kuin viimevuonna Tampereen Vuoreksessa, mutta ei niin hyvät kuin Kokkolassa vuonna 2011. Messualue oli todella paljon isompi/laajempi kuin kahtena aikaisempana vuonna, joten kävelyä tuli jonkin verran. Lisäksi oikeastaan jokaiseen kohteeseen oli jono, suosituimpiin kohteisiin varsin pitkäkin sellainen.

Talot olivat kauttaaltaan ihan jees, ei yhtään potin räjäyttävää ja ihastuttavaa, mutta ei myöskään mitään varsinaisia rimanalituksiakaan. Toki kohteissa oli joitain asioita tehty niin huonosti ja huolimattomasti, että silmiin sattui niitä katsoessa, mutta minä kuulunkin perfektionisti-niponillien sukuun(Äipä, tiedät kyllä mistä tämä piirre on jälkikasvullesi periytynyt).

Keskityin lähinnä kuvailemaan kivoja sisustuksellisia juttuja ja daideellisia inspiraatiokuvia, taloissa oli varsin paljon taidetta seinillä ja rohkeita tapetteja ja seinämaalauksia, joista sain (taas) melkein häiritsevän paljon ideoita. Vielä, kun saisin jostain niin paljon aikaa, että ehtisin toteuttaa kaikki ideani.
En tajunnut tämän taulun olevan kehystetty palapeli, vasta kotona kuvia selatessani huomasin sen.


Ei yhtään minun tyylinen, mutta niin kaunis keittiöDIY-kirjahylly

Jos ei sauna, terva ja viina auta, niin tauti on kuolemaksi.


Käsittämättömän hieno naulakko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti