lauantai 20. heinäkuuta 2013

Heinäkuun LivboxHeinäkuun Livboxin teema oli hiukset. Olin taas boxin saapuessa pois paikkakunnalta, enkä jaksanut vältellä blogeja viikkoa. Saatuani boxin sisällön selville en aluksi ollut turhan innoissani. Olo oli lähinnä njääh. Nyt, kun olen pohtinut asiaa muutaman päivän ja saanut boxini käsiini, olen itse asiassa ihan tyytyväinen. Sillä niin ihanaa, kuin onkin saada kokeilla kalliimpia tuotteita, joita ei itse ostaisi ”ihan vain testattavaksi” tai edes välttämättä sen jälkeen, kun on ihan inlööv testaamisen jälkeen, niin on kiva kokeilla tuotteita, jotka ovat edullisempia ja joita voi ostaa itselle lisää testipurkin loputtua.
Lisäksi olen jo pitkään ajatellut, että voisi olla ihan hyvä pitää hiuksista parempaa huolta, sillä ne ovat välillä hyvinkin kovilla paljon pesemisen, hikoilun ja muotoilutuotteilla läträämisen kanssa.Schwarzkopf Professional Bonacure Fibre Force –tehohoito
“Intensiivinen tehohoito antaa hiuksillesi voimaa ja joustavuutta. Sen sisältämä mikrokeratiinin vahvistaa hiuksen kuiturakennetta ja sulkee hiuksen pinnan. Hiero kosteisiin hiuksiin, annan vaikuttaa 5-10 minuuttia ja 
huuhtele huolellisesti.”

Tämä on koko boxin mielenkiintoisin tuote ja odotan sen testaamista innolla. Purkin mukaan tuote on suunattu ”for extremely damaged hair”, en pidä hiuksiani erityisen vaurioituneina, mutta tuskin tästä haittaakaan on.

Herbina tuuheuttava kuivashampoo
”Raikasta hiuksesi hetkessä! Kuivashampoon avulla saat tuuhean, mattapintaisen kampauksen ja vähennät hiustesi pesukertoja. Suihkuta noin 20 cm:n etäisyydeltä hiusten tyveen, anna vaikuttaa hetki ja harjaa.”

Eroaako hiuspuuteri ja kuivashampoo jotenkin oleellisesti toisistaan? Minulla on tällä hetkellä käytössä Four Reasonsin hiuspuuteri johon olen todella tyytyväinen ja inlööv. Täytyy testata, josko tästä Herbinasta olisi kilpailijaksi sille.

Sunsilk Pro Heat lämpösuoja- ja kiiltosuihke
”Lämpösuojan antava kiiltosuihke on todellinen löytö ja hiustaiteilijoiden suosikki. Edistyksellinen ThermoActive-teknologia suojaa hiuksiasi lämpökäsittelyssä jopa 230 asteeseen asti. Suihkuta kaikkialle hiuksiin varmistaaksesi suojan.”

En oikein tiedä, koenko itseni tämän tuotteen kohderyhmään vai en. En edes muista, milloin olen viimeksi suoristanut hiukseni ja toisekseen, en oikein tietäisi, missä vaiheessa hiustenlaittoa tätä olisi tarkoitus laittaa. Sillä jos tahtoisin hiusteni pysyvän piikkisuorina, minun olisi tärkättävä ne. Eli olisiko työjärjestys silloin muotovaahto-fööni-lämpösuoja-suoristusrauta? Vai jotain muuta? Onneksi minun ei tarvitse ajatella asiaa sen kummemmin, kun pidän hiukseni aina kiinni, aivot menisivät varmaan sijoiltaan.

Carmex Cherry Lipbalm sk 15
”Kokeile Carmex-klassikkohuulivoidetta herkullisen kirsikan tuoksuisena. Voide kosteuttaa huulia ja sisältää muun muassa viilentävää mentolia. Aurinkosuojakerroin suojaa huulten herkkää ihoa esimerkiksi rannalla.”

Olen jo pitkään halunnut kokeilla Carmexin huulirasvaa. Mutta. Minä vihaan kirsikkaa. Ja se on purkissa. Tiina ei käytä purkkihuulirasvaa. Tiina tahtoo huulirasvansa puikko-muotoisena. Friikki mikä friikki.

Glitter nutturavalkki ja koristepinnit
”Valkin avulla loihdit nutturan muutamassa minuutissa! Kiinnitä omat hiukset hiuslenkillä valkin ympärille ja viimeistele pinneillä. Katso tarkemmat ohjeet esitteestä.”Minulla on aikaisemminkin ollut Glitterin nutturavalkki, mutta muutaman kokeilukerran jälkeen olen pitäytynyt tennissukasta rullatussa donitsissa, se toimii mielestäni paremmin. Anna ehkä valkille uuden mahdollisuuden, tai sitten vain laitan sen kiertoon, en ole päättänyt vielä. Koristepinnit pääsevät ehkä käyttöön, jos tahdon tehdä kampauksesta astetta juhlavamman. Toisaalta, en oikein tiedä, ovatko bligbling-pinnit ihan minun tyyliäni…
Boxissa oli myös Glitterin kampausopas, jossa on ohjeita erilaisten kampausten tekemiseen. Vihkosen kampauksista kokeilen ehkä kahta. Loppuja en usko koskaan kokeilevani, sillä en näe itseäni käyttämässä otsahiuslisäkettä, hiuslisäkenutturaa tai pastellisävyisiä hiusraitoja(siis irtohiustupsuja).

1 kommentti: