perjantai 2. elokuuta 2013

Heippa Greta, kiva, kun kävit kylässä!Toukokuun puolivälissä ostin Liisan esimerkkiä seuraten Make Up Storen Greta –nimisen hologramkynsilakan. Luulin sen olevan ensimmäinen hololakkani, mutta olin väärässä. Arkeologiset kaivaukset kynsilakkalaatikkooni paljastivat, että olin ostanut ensimmäisen hololakkani jo vuosia sitten, Make Up Storen Brittan.
Mutta takaisin Gretaan.
Rakastuin Gretaan jo ensisilmäykselläni, kun näin kuvat siitä Liisan blogissa. Kun lakkasin kynteni ensimmäisen kerran Gretalla, oli myöhäinen ilta, joten auringonpaisteesta ei ollut tietoakaan. Ja kun auringonpaisteesta ei ollut tietoakaan, ei Gretakaan näyttänyt niin yhtään miltään. Ja kun Greta ei näyttänyt niin yhtään miltään, lähetin Liisalle aika nopeasti tekstarin kysyen, että olihan se varmasti juuri Greta se ihana kynsilakka, jonka näin hänen blogissaan. Ja olihan se. Seuraavana päivänä auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta Greta näytti parhaat puolensa.
Gretasta tuli nopeasti kesän 2013 The Kynsilakka. Vaikka lakatessa kävi välillä mielessä, että onko tässä mitään järkeä, kun kerroksia piti laittaa kiljoona ja siten lakkaamisessa ja lakan kunnollisessa kuivumisessa kesti aina k-a-u-a-n, niin joka ikinen kerta auringonpaisteessa uurastus palkittiin.

On muuten vaikea kuvattava tämä Greta, sadan kuvan jälkeen luovutin ja saatte tyytyä pelkkään pullokuvaan.


Heippa, Greta! Kiva, kun kävit kylässä. Ehkä tapaamme jälleen ensi kesänä.

1 kommentti:

  1. Joo, tän kuvaaminen on ihan sikavaikeaa! Kikkailin kauheasti kameran kanssa että saisin edes jonkinlaisia kuvia beibetsusta. Ihana se on silti <3

    VastaaPoista