lauantai 3. elokuuta 2013

Testissä Schwarzkopf Professional Bonacure Fibre Force -tehohoitoSain heinäkuun Livboxissa Schwarzkopf Professional Bonacure Fibre Force –tehohoitonäytepurkin. Muutama päivä sitten päätin yrittää piristää tylsää päivää vähän hemmottelemalla itseäni. Otin testiin Schwarzkopfin tehohoidon.
Pesin ensin hiukseni Four Reasonsin syväpuhdistavalla shampoolla, joka btw haisee aivan hammasläkäriltä.
Luulin näytepurkin riittävän kahteen testikertaan, mutta aliarvioin hiusteni pituuden ja määrän, sillä jouduin käyttämään lähes koko purkin saadakseni tuotetta kauttaaltaan hiuksiini ja kun jäljellä oleva säälittävä pikkujämä ei olisi riittänyt enää edes aivan latvoihin, niin laitoin loputkin hiuksiini käyttäen koko purkin. Sitten odottelin ehkä elämäni pisimmät viisi minuuttia ja huuhtelin tökötin pois hiuksistani.
Hiusten kuivuttua en juurikaan huomannut eroa entiseen. Lähinnä se tuntui tavallista tehokkaammalta hoitoaineelta. Toki tuote on tarkoitettu ’for extremely damaged hair’, jollainen tukkani ei ole ja testaus käsitti kokonaisen yhden kerran. Olen aika varma, että useamman käyttökerran kuurilla minäkin huomaisin hiuksissani suuremman eron. Eikä tuote onneksi ole niin kallis(18,70e/150ml), etteikö sitä voisi ostaa itselle täysikokoisenakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti