torstai 22. elokuuta 2013

Testissä 80% Elokuun LivboxistaKoska olen tiivistämisen ystävä, päätin tiivistää neljä postausta yhdeksi, ja kirjoittaa testaamistani elokuun Livboxin tuotteista yhdessä.
Testiin pääsivät kaikki muut, paitsi Greenlandin mango vartalo&hierontaöljy, koska mango on nounou.
Ahava Essential Day Moisturizer
Tämän kanssa kävi vähän niin kuin pelkäsinkin, ’luonnollisen hehkun palauttaminen’ ei tosin tarkoittanut, että naama olisi kiiltänyt kuin discopallo. Lähinnä tulos oli sellainen ”tulin juuri tunnin lenkiltä, soijaa pukkaa”.
Lisäksi muutaman kokeilupäivän jälkeen nenän pieleeni ilmestyi aivan kä-sit-tä-mät-tö-män kipeä ja iso patti, aivan kuin todella, todella syvällä oleva finni, jossa ei kuitenkaan ollut missään vaiheessa ns. päätä, jonka voisi puristaa. En tiedä, johtuiko se tästä voiteesta, mutta ajoitus ainakin osui niin kohdilleen, että laitan sen nyt tämän piikkiin.
Oikeastaan olen jossain määrin tyytyväinen, että tämä Ahavan voide ei ollut vastaus Täydellisen Kosteusvoiteen etsintääni, sillä nyt minun ei tarvitse pohtia, voinko hyvällä omalla tunnolla tukea yritystä, jonka tuotteista osa on peräisin laittomasta siirtokunnasta Länsirannalta, mukaan lukien tämä kosteusvoidekin.

Burt’s Bees Huulikiilto
Tämä tuote ei herättänyt minussa suuria tunteita aluksi, eivätkä ne tunteet juurikaan ole kasvaneet tässä ajan mittaankaan.
Aluksi luulin tätä huulirasvaksi, sitten luin boxissa tulleesta saatekirjeestä tämän olevan huulikiilto. Tuubissa tämä antaa lupauksia enemmästä pigmentistä, kuin huulilla sitten onkaan. Koostumus on mielestäni varsin huulirasvamainen ja huulirasvana tätä olenkin käyttänyt. Ja hyvin toimii, huulet ovat mukavan pehmeät.

Clarins Gentle Foaming Cleanser
Heti ensiavaamisella tuubista leijaili nenään tuotteen puhdas tuoksu.  Tykkäsin tämän tuotteen koostumuksesta todella paljon, se oli mukavan… jämäkkää? Se ei ollut valuvaista, eikä liian vaahtoavaa, vaan juuri sopivaa.
Tämä on minulle kyllä todella mieluinen tuote. Se pesi kasvot mukavan nahkean puhtaiksi, mutta ei kuitenkaan niin puhtaaksi, että kasvoja olisi kiristänyt kuin iho olisi pari numeroa liian pieni. Kasvot pysyivät mukavan mattapintaisina kokopäivän, ei puhettakaan, että iltapäivästä otsa kiiltäisi kuin peilijää.
Tämä menee ehdottomasti ostoslistalle, tätä täytyy saada lisää.

Bernard Cassiere Anti-Stress suklaakuorinta
Tuotteen tuoksu on aavistuksen ällön suklaaessanssinen ja se pysyi kasvoilla kauan. Ja kun tuotetta truuttasi tuubista kädelle, oli näky jokseenkin epäilyttävä. Kasa ruskeaa pötköä kädelle, anyone? Ja tämän mielikuvan jälkeen olin ihan iloinen, että kokeilin tätä suihkussa, jossa ei ole peiliä, josta voisi nähdä naamansa ruskean mömmön peitossa.
Itse tuotteena kyllä tykkäsin tästä, pidin paljon rakeiden koosta ja siitä, että niitä oli Paljon. Tuote tuntui kuorivan ihoa todella tehokkaasti ja iho tuntui todella pehmeältä kuorinnan jälkeen. Mutta. Suihkun jälkeen peilistä lopputulosta tutkaillessani huomasin, että kasvoihini oli jäänyt paljon ihonriekaleita, enimmäkseen nenään, mutta myös muualle kasvoihin. En tiedä, oliko vika minussa vai tuotteessa, sillä kuorin kasvoni tavallista huolellisemmin ja kiinnitin huomiota siihen, että ”pyörittelisin” sormillani joka ikisen neliösentin kasvoillani ja erityisesti nenässäni, jonka tiedän olevan ongelmakohtani.
Ehdottomasti laitan kyllä tämän tuotteen hankinnan harkintaan.

1 kommentti: