perjantai 12. heinäkuuta 2013

Dior Blue LagoonNyt ammutaan kovilla.
Olen siirtynyt raskaaseen sarjaan.
Antanut pirulle pikkusormen.

Mutta. Onneksi minulla on joku, jota syyttää. Liisa. Mitä tulee minun kynsilakka- ja kosmetiikkahurahdukseeni, Liisa on kaiken pahan alku ja juuri.

Aikaisemmin keväällä Liisa postasi blogiinsa Diorin kesälookista, Bird of Paradisesta. Jokseenkin yllätyksenä itsellenikin, tykästyin kovasti lookin kahteen luomiväriviisikkoon, etenkin aavistuksen tummempaan ja sinisävyisempään Blue Lagooniin.
Kuukauden päivät pohdin asiaa, ja kun olin tehnyt ostopäätöksen, Liisa kertoi, että Stockmann vetää Diorin kesälookin tuotteet pois Beauty-myymälöistä Helsinkiin. Menin siis Tampereen stockalle tarkoituksenani ostaa Blue Lagoon-viisikko, mutta ne oli myyty loppuun, ja jäljellä oli vain ”niitä vääriä”. Noh, myyjä soitti Helsingin tavarataloon ja siellä oli vielä jäljellä YKSI!!! Mikä säkä. Myyjä kysyi haluaisinko tilata sen Tampereelle, josta se olisi noudettavissa muutaman päivän päästä. No tietenkin halusin. En kuitenkaan ollut paikkakunnalla, kun viisikko oli noudettavissa, joten laitoin siskoni asialle. Meni kuitenkin pari viikkoa, ennen kuin näin siskoni ja sain kauan odotetun viisikkoni käsiini. Ja se on IHANA. Olen ihan inlööv.

Jo pahvipakkaus on elegantti ja arvokkaan näköinen. Diorilla on jo pelkkänä sanana aikamoinen arvolataus.


Avattuani pahvipakkauksen, pääsi suustani spontaani ’Ooh!’, viisikko oli laitettu samettipussukkaan. 
Tyylikästä.


Mukaan oli myös laitettu käyttöohje. Kätevää. Ja hyödyllinen. Oikeasti, niin tyhmältä, kuin se kuulostaakin, ilman käyttöohjetta minun olisi todennäköisesti pitänyt kysyä Liisalta, miten viisikon sävyjä on tarkoitus yhdistellä.


Sitten päästiin asiaan. Värit olivat jopa parempia kuin muistinkaan. Ja täysin mukavuusalueeni ulkopuolella. Mutta mielestäni on ihmiselle hyväksi rikkoa rajojaan ja mennä mukavuusalueensa ulkopuolelle aina silloin tällöin.

Vaikka värit ovat selkeästi mukavuusalueeni ulkopuolella, eivät ne kuitenkaan ole liian räikeitä tai ristiriidassa persoonani kanssa, ne ovat varsin raikkaat. Aika pitkälle ollaan tultu siitä tilanteesta, jolloin minulle olisi ollut täysin mahdoton ajatus laittaa minkään muun väristä luomiväriä kuin rohkeaa peikeä.

Ja hei, ei voi olla huono, jos Äipäkin sanoo, että ”Oikeastaan aika kivat värit”. MOT.

4 kommenttia:

 1. IHANAAAAA! Hihiii! Mä oon tehnyt niin monta ihanaa yhdistelmää tuolla paletilla. Lääh. Rakkautta :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun sä suhatudut tohon syntipukin osaan niin hyvin :D

   Poista
 2. Blue Lagoon on ihana. Turkoosi oli vuoden 2013 kesärakkaus <3

  VastaaPoista