torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukuun Livbox

Isispharma Ruboril Expert C
”Tämä punaisuutta peittävä sekä couperosaihoa hoitava voide on tarkoitettu paikallisen punoituksen sekä pienten pintaverisuonien aiheuttaman punoituksen hoitoon. Kasviuutteet ja BIOPHYTEX™ supistavat näkyviä verisuonia vahvistaen niiden seinämiä. Tuote on parabeeniton ja hajusteeton.”

No, minulla ei ole couperosaihoa ja ihoni punoittaakin vain silloin kun minun on kuuma, ja kun reenaan ja kun punastun(kyllä, minä punastun silloin tällöin). Joten tämä on varsin hyödytön minulle.

Goldwell StyleSign Sleek Perfection ja StyleSign Hot Form
”Suihkeseerumilla ja muotoilunesteellä loihdit silkkisen sileitä ja pitkäkestoisia tyylejä. Suihkeseerumi nopeuttaa suoristumisprosessia antaen jopa 24 tunnin kosteussuojan. Muotoiluneste vahvistaa hiuksia ja antaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Tuotteet sisältävät värinsuojan ja lämpösuojan jopa 200°C:een asti. Käyttö: Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta tai kuiviin hiuksiin ennen muotoiluraudan käyttöä.”

En enää juurikaan käytä suoristusrautaa ja fööniäkin mahdollisimman vähän. Mutta saattaa olla, että nämä pääsevät kokeiluun joulun aikana, jos oikein innostun laittamaan tukkaani.

Nivea Smooth Caring Body Lotion
”Tämä vartaloemulsio tekee ihosta vastustamattoman pehmeän. Tahmaamaton ja ihoa siloittava koostumus sisältää sheavoita, joka kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti.”

En noin niin kuin yleisellä tasolla oikein innostu rasvoista, koska, noh, inhoan rasvatun ihon tuntua. Siis sellaista rasvaista ja klähmäistä, kun ei voi tehdä mitään, joko sitä rasvaa on tuoleissa ja seinissä tai sitten housut ja paita liimautuvat ihoon ja yök… Mutta koska tämä rasva sanoo olevansa tahmaamaton, on minun kokeiltava sitä, todennäköisesti vain todetakseni tämän olevan ihan yhtä klähmäinen kuin muutkin rasvat.

Tuoksunäytteet


Katy Perry Killer Queen
”Katy Perryn uusin kuninkaallinen ja uskalias tuoksu on huumaavan leikkisä sekoitus mehukkaita tuoksuja. Tuoksussa yhdistyvät hedelmien ja kukkien tuoksut kashmiriin ja patsuliin.”
En oikein osaa kuvailla tätä tuoksua muuten kuin että se ei ole minua. Ainut ajatus, jonka tuoksu herätti oli, että sellainen ihminen, jolle tämä sopii, varmasti pitää tästä.

Roberto Cavalli Just Cavalli for women
”Tuoksu on naisellinen, kiihkeä ja houkutteleva lämmin kukkaistuoksu. Siinä on mm. appelsiininkukkaa, liljaa ja palisanderia”
Ei huono, mutta en osaa kuvitella käyttäväni tätä.

Roberto Cavalli Just Cavalli for men
”Sensuelli, mausteinen ja nahkainen miestentuoksu, jossa on mm. punaista paprikaa, vetiveriä ja nahkaa.”
Ei huono, mutta jos (hypoteettinen) poikaystäväni käyttäisi tätä, menisi kyseisellä herrasmiehellä tuoksu vaihtoon.

MSCHIC Pure Lip Liner
”Tällä loihdit huulillesi kauniin muodon ja estät huulipunan karkaamisen suunympärysjuonteisiin. Korkeapigmenttinen ja juuri sopivan pehmeä PURE LIP LINER –huultenrajauskynä sisältää ekosertifikoituja raaka-aineita kuten kasvivahoja ja kasviöljyjä sekä E-vitamiinin kaltaisia antioksidantteja. Kynä ei sisällä parabeeneja, talkkia, hajusteita eikä mineraaliöljyjä.”

Vaikka haaveilenkin kirkkaan pinkistä huulipunasta, on minun vaikea kuvitella käyttäväni fuksianpunaista rajauskynää. Tai huulipunaa. Raja se on minunkin aivonyrjähdyksillänikin.

Elegant Touch Kynsitarrat
”Envy-kynsikalvot ovat loistava tapa saada kauniit ja monimutkaiset kuviot kynsiin jopa viiden päivän ajaksi. Kynsikalvot eivät vaurioita kynsiä. Nopea- ja helppokäyttöiset, vedenkestävät kynsikalvot pysyvät tiukasti paikallaan.”

En osaa kuvitella itseäni seepra-blingbling-kynsissä. Vai osaako joku minut tunteva? Mutta ei hätiä mitiä, olen jo keksinyt näille käyttöä.

En tiedä miksi, mutta tämän(kään) kuun Livbox ei herättänyt suuria tunteita suuntaan tai toiseen. Eikä minulla ole kovin paljoa sanottavaa siitä. Ehkä tämä on nyt nähty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti