keskiviikko 25. joulukuuta 2013

SunSilk Nourishing Oil Spray for Dry Hair
Tein tämän uusimman hiustököttilöytöni niinkin hehkeästä paikasta, kuin VapaaValinnan shampoo&hoitoaine-hyllystä. Vahingossa.
Siirryin muutama viikko sitten käyttämään SunSilkin kuiville hiuksille tarkoitettuja shampoota ja hoitoainetta, kun hiukset tuntuivat ja näyttivätkin kuivilta ja kärsineiltä.
Hintaa tällä on noin 4,5 euroa, ja täytyy sanoa, että hinta-laatu-suhteeltaan tämä on ainakin minun käytössäni varteenotettava kilpailija Moroccanoilin hoitoöljylle.
Tuote suihkutetaan kosteisiin hiuksiin, jonka jälkeen hiukset harjataan(tämä toimii myös loistavasti selvityssuihkeena) ja annetaan kuivua.
Tämä kyllä tekee sen, mitä lupaa. Hiukset tuntuvat kosteammilta? epäkuivemmilta? enivei, hiukset eivät tunnu eivätkä näytä kuivilta tai pörheiltä. Mutta hiukset kyllä jäävät jokseenkin lättänöiksi ja en haluaisi sanoa rasvaisen näköisiksi, joten sanon ei-niin-ilmaviksi ja suortuville aivan kuin ne olisivat vielä vähän kosteat. Mutta sen huomaa vain, jos jättää hiukset auki. Hiusten ollessa ponnarilla ei huomaa mitään. Toki voi myös olla, etteivät hiukseni ole ns. ”oikeasti” kuivat, vaan ottavat vain damagea paljosta pesemisestä, muotoilutuotteista ja hikoilusta, jolloin kuivien hiusten tuotteet ovat liian tujuja ja hoitavia. Tästä johtuen tämän käyttö rajoittunee niihin kotipäiviin, jolloin en ole työntämässä nenääni ovesta ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti