perjantai 27. kesäkuuta 2014

Osta itsellesi parempi mieliElämä potkaisi turvakengällä päähän maanantaina, joten ainoa järkevä ratkaisu oli mennä tiistaina kaupungille alennusmyynteihin ostamaan itselle parempi mieli. Ja luonnollisesti ostin lähestulkoon pelkästään normaalihintaisia tuotteita, tietenkin.

Niken lenkkarit ja Diorin ripsiväri olivat etukäteen suunniteltuja ja päätettyjä ostoksia ja muut nopeamman harkinnan ja päätöksenteon tulosta.
Kynsilakkakokoelmani suureni kahdella lakalla, Make Up Storen Gretalla ja YSL:n Gris undergroundilla. Luulin Gretan olleen normaalihintainen, mutta kotona kuitista selvisi, että sain sen puoleen hintaan. YSL on Stockmannin alelaarista.
Syväpuhdistava savinaamio oli lähinnä pihiyden tulosta, en millään halunnut ostaa mitään kallista kasvonaamiopurkkia, joten tämä 1,5 euron kertakäyttöpussi saa nyt ajaa saman asian.
Clarinsin meikinpoistoaineet(tai no, toinen taitaa virallisesti olla ”vain” kasvoputsari) osti ensin tutkittuani Sensain 2-vaiheisia meikinpoisto/kasvoputsareita ja saatuani pienen slaagin nähtyäni niiden hinnan, 40e alennuksessa. Juu ei, en todella maksa meikinpoistoaineista satasta. Joten Clarinsin hyllylle vei tieni. Matkaani lähtivät Instant Eye Make-Up Remover ja Water Comfort One-Step Cleanser. Toivottavasti nämä poistavat meikin paremmin kuin minulla aikaisemmin käytössä ollut joku L’orealin vauvanpunainen purtilo.

Tämän ostoskierroksen aikana tein vakaan päätöksen ostaa jatkossa kosmetiikkani netistä. Juu, pitäisi tukea suomalaista ja kaikkea, mutta ei saakeli, jos hinta eroa on yli kymmenen euroa per tuote, niin oma lompakko lähin lompakko.

No tuliko tästä kulutusjuhlasta parempi mieli? No ehkä vähän hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti