tiistai 24. kesäkuuta 2014

The Body Shopin vartaloöljytMaaliskuussa oli mainonnan uhri, ja kokeilin elämäni ensimmäistä kertaa vartaloöljyä. Innostuin vartaloöljyistä ihan todenteolla, ne eivät klähmää, niistä ei jää kalvoa iholle ja ne ihan oikeasti kosteuttavat ihoa. Koska olen ihan newbie vartaloöljyäjä, päätin kokeilla näin alkuun mahdollisimman montaa mielenkiintoista vartaloöljyä löytääkseni sen eniten itseäni miellyttävän.
Dr. Hauschkan koivu-arnikki-vartaloöljyn loputtua pohdin hetken, mistä lähtisin etsimään seuraavaa öljykokelasta ja aika pian päädyin kävelemään The Body Shopiin. Vietin hyvän tovin tutkaillen erilaisia purkkeja ja törppöjä, ja päädyin kassalle kahden eri öljypullon kanssa. Ensimmäinen oli Spa WisdomPolynesia Monoi Miracle Oil ja toinen Pink Grapefruit Beautifying Oil.

Ensimmäisenä kokeiluun päätyi Spa Wisdom Polynesia Monoi Miracle Oil, jossa on varsin miellyttävä kukkaistuoksu. En yleensä pahemmin perusta kukkaistuoksuista, mutta tässä tuoksu on kyllä miellyttävä. Öljy on todella kevyen tuntuista ja juoksevaa. Ja riittoisaa, minussa on jonkin verran öljyttävää, eikä öljyä ole kulunut paljon mitään, vaikka sitä kerran jos toisenkin olen jo käyttänyt. On myös sanottava, että tämä hakkaa sekä tehossa että miellyttävyydessä Dr. Hauschkan öljyn ihan 6-0. Tätä ostan ihan varmasti uuden putelin.

Pink Grapefruit Beautifying Oil on ilmeisesti(ainakin myyjän mukaan) kuivaöljy. En ole ihan täysin varma, mitä se tarkoittaa, mutta ei anneta sen häiritä. Pidän todella paljon The Body Shopin Pink Grapefruit-tuotteista niiden tuoksun vuoksi, mutta tässä öljyssä tuo minulle niin mieleinen tuoksu on jotenkin tunkkainen. Tämä ei ole ihan yhtä tehokasta, kuin tuo Miracle Oil, mutta ihan pätevän tuntuista kamaa kuitenkin. Vaikka lisää en aio tämän putelin loputtua ostaa.
 
Mikä muuten on öljy-vastine rasvaukselle? Kun rasva->öjy, rasvata->öljytä, rasvaus->?, öljäys?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti