keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Clinique All About EyesHuomattuani toisessa silmäluomessani kuivahkon kohdan, totesin ilmeisesti tarvitsevani silmänympärysvoidetta. Viimeksi hoidin asian sinisellä Bepanthenilla, mutta nyt ajattelin olla Vakavastiotettava Kosmetiikkabloggaaja™(lisää räkäinen nauru tähän) ja käyttää Ihan Oikeaa Silmänympärysvoidetta. Ja ehkä jopa ottaa ko tuotteen päivittäiseen ihonhoitorutiiniini, kun eihän tässä kukaan nuorru.
Ja koska ostolakon takia olen nykyisin nuuka ja järkevä, niin tutkin ensin kosmetiikkalaatikkoni. Löysin näytekokoisen Cliniquen All About Eyes-voiteen ja täysikokoisen Lumenen Bright Now Vitamin C –voiteen. Cliniquen olen tainnut saada Liisalta ja Lumenen sain tilaajalahjana, kun tilasin pätkän Olivia-lehteä. Päätin koettaa onneani Cliniquen kanssa.
Clinique on ilmeisesti lähes kulttituote, joka naisen luottorasva. Odotukset olivat tämän voiteen suhteen korkealla. Tämä kyllä lunasti kaikki odotukset moninkertaisesti. Muutamalla rasvauskerralla kuiva kohta luomella oli kadonnut kokonaan.
Rasva on varsin juoksevaa, todella kevyttä. Niin kevyttä, että ensimmäisellä rasvauskerralla en uskonut sen tekevän niin yhtään mitään. Kuinka väärässä olinkaan.
Tämä rasva päätyy ehdottomasti ostolakon jälkeiselle ostoslistalleni.


2 kommenttia:

  1. Jee, hienoa! Mullahan kesti se Rich -version minikokoinen puolisen vuotta. Oli suuri juhla kun se viimein loppui :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, musta kans tuntuu, että tämä miniversio tulee kestämään pienen ikuisuuden. Ihan hyvä toisaalta niin, niin ei tule houkutusta rikkoa ostolakkoa :D

      Poista