maanantai 22. syyskuuta 2014

Syksyn suuri kynsilakkahaastePienen harkinnan jälkeen päätin ottaa kynsilakat mukaan ostolakkoon ja tavaroidenkarsimisprosessiin. Mietin hetken, miten homma kannattaisi hoitaa ja päätin haastaa itseni käyttämään kaikkia omistamiani kynsilakkoja ja päättämään, mikä jää ja mikä lähtee. Luonnollisestikaan haasteen aikana en osta uusia lakkoja.
Tietenkin ennen haasteen aloittamista, lakat oli laskettava ja inventoitava. Ja voi mooses. Niitä on 54. 42 OPIa ja 12 muita. Voi hyvä luoja, muistan, kuinka olen päivitellyt Liisalle, että minulla on 11 kynsilakkaa. Siitä tuntuu olevan pieni ikuisuus, mutta ei siitä ole kuin pari-kolme vuotta.
Täytyy sanoa, että pisti tuo kynsilakkojen lukumäärä vähän ahdistamaan. Tyssäsi tämänkin tekstin kirjoittaminen pariksi päiväksi. On aika selvää, että osan lakoista on lähdettävä. Kasatessani lakkoja pöydälle kuvaamista varten fiilikset vaihtelivat laidasta laitaan. Osasta lakkoja tuli ”tämä ainakin jää”-fiilis ja osasta taas ”tämä saattaa hyvinkin lähteä”-fiilis. Mutta jää nähtäväksi, mitkä ovat fiilikset sitten, kun kaikki lakat pääsevät käyttöön, vaikka jo nyt voin sanoa varmaksi, että YSL:n ja Chanelin lakat eivät ole menossa minnekään :D että kyllä minulle ainakin kaksi kynsilakkaa jää tämän haasteen päätyttyäkin.


1 kommentti:

  1. Sää tiedät kuka on täällä lompakko kourassa ja setelit ojossa ;) Pitäis itekin laskea omansa... Aargh.

    VastaaPoista