maanantai 12. tammikuuta 2015

Cailap by Mariela SarkimaKuten tavallista, suunnittelin uusien meikkisiveltimien ostamista hyvin kauan, ja panttasin niiden käyttöönottoa melkein yhtä kauan. Ja nyt harmittaa, etten tehnyt sitä aiemmin. Mariela Sarkiman Cailapille suunnittelemat siveltimet ovat nimittäin aivan loistavia, ainakin minun käteeni ja käyttööni.

Pensselien varret ovat juuri sopivan mittaisia, tarpeeksi pitkiä, että niistä saa kunnolla kiinni, mutta kuitenkin sen verran lyhyitä, etteivät ne vie tavattomasti tilaa. Materiaalit tuntuvat miellyttäviltä käsissä ja kasvoilla. Pensselien varret ovat juuri sopivan paksuisia, ne ovat ohuita, mutta niistä on silti hyvä pitää kiinni. Ulkonäöltään ne eivät näytä hauraan siroilta, mutta eivät möhköiltäkään.
Pidän myös todella paljon pensselien väristä, turkoosi on kivan raikas ja erilainen verrattuna muihin pensseleihin.
Hinnallakaan näitä ei ole mielestäni pilattu, vaan nämä ovat hyvinkin kohtuuhintaisia. Yksittäisten siveltimien hinnat ovat noin seitsemästä eurosta 20 euroon, sivellinsettien 20 eurosta 45 euroon. Ei paha minun mielestäni.

Enää pitäisi keksiä jostain pussukka näille, muovipussi ei ihan tee näille oikeutta. En vain ole löytänyt kivaa ja sopivan kokoista. Toisaalta, olisi ehkä hyvä, jos pussukka olisi mitoitettu vähän isommillekin pensseleille, niin vähän isommatkin pensselit mahtuisivat samaan pussukkaan. Pitäisi varmaan tehdä sellainen itse, kun valmiina ei löydy vaatimukset täyttävää. Ehkäpä Äipä kaipaisi ompeluprojektia?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti