maanantai 5. tammikuuta 2015

GlamGlow ThirstyMud Hydrating TreatmentKokeilin GlamGlown kosteuttavaa naamiota ensimmäisen kerran jouluna. Läträsin sitä kasvoilleni ihan huolella ja annoin sen vaikuttaa yhden Carcassonne-pelin ajan, eli reilut puolitoista tuntia. Sain läsnä olevilta perheenjäseniltäni aavistuksen verran kuittia siitä, että ”Tiina, olet laittanut aika paljon rasvaa naamaan…”, johon vastasin, että ”Se on Naamio!”. Naamio näyttää ja tuoksuu ihan toffeevanukkaalta. Voin kertoa, että mieleni teki ihan vähän vain makeaa, kun nenässä tuoksui toffeenaminami.


Tunnustan, että olin jokseenkin skeptinen tämän naamion suhteen, mutta väärässä olin. Ennen naamion käyttöä kasvoni hilseilivät, kiristivät ja kutisivat. Rasvaamalla sain aikaan lähinnä tukkeutuneita ihohuokosia, mutta en oikeasti kosteutettua ihoa.
Mutta pyyhittyäni kasvoni puhtaaksi kostutetulla vanulapulla, tuntui kuin taivas olisi auennut. Iho oli ihan ”normaalin” tuntuinen, ei hilseillyt, kiristänyt tai kutissut. Eikä iho tuntunut yhtään sellaiselta ällön klähmäiseltä tai kalvoiselta kuten rasvaamisen jälkeen. Iho tuntui siis aikalailla täydelliseltä.


Olen pitänyt GlamGlown tuotteita turhan kalliina, enkä ole uskonut niiden autuaaksi tekevään tehoon, mutta ThirstyMud käänsi kelkkani täysin. Vastedes maksan mielelläni sen 50 euroa purkillisesta näitä ihmeaineita. Ja seuraavaksi aion kokeilla valkopurkkista SuperMud Clearing Treatmentia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti