tiistai 23. kesäkuuta 2015

This Color's Making Waves and That's Hula-rious!Otsikko sattui muodostumaan tällä kertaa varsin nokkelasti, vaikka itse sanonkin.

Ostin nämä lakat jo toukokuussa, CesarsShopista tietenkin. Molemmat kuuluvat OPIn Hawaii –kokoelmaan, jonka olisin totta puhuen voinut kotiuttaa kokonaan, jos se olisi ollut vain halusta kiinni. OPI-tyttö, mikä OPI-tyttö.

This Color’s Making Waves on mielestäni äärettömän kaunis sininen. Tämä on heittämällä kaunein sininen kynsilakkani. En vain ole ihan varma, että onko tämä inasen liian tumma sävy näin keskikesälle, tämä saattaa olla parhaimmillaan elokuun lämpiminä iltoina. Mutta toisaalta, jossain valossa tämä näyttää oikein heleältä ja keskikesäiseltä siniseltä.

  That’s Hula-rious:ia katsellessani mietin pitkään, onko se liian samanlainen viime kesänä ostamani Gargantuan Green Grapen kanssa. Totesin, että ihassama ja tilasin sen silti. Jo ottaessani tämän paketista ja tehtyäni vähän rinnakkaisvertailuja pullojen kesken totesin tämän olevan ihan erivärinen GGG:n kanssa. Lakkaus vain vahvisti tämän havainnon, GGG on vaalea minttu ja tämä on vaalea pastellinen vihreä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti