tiistai 2. kesäkuuta 2015

Turun blogimiitti 16.5.2015Pari viikkoa sitten, lauantaina, 16.5., Turussa kokoontui suuri joukko suomalaisia kauneusbloggaajia yhteen, reilut 50, jos luvuista puhutaan. Itse hyppäsin lauantaina aamupäivällä Liisan auton kyytiin, ja huristelimme 140 kilometriä suoraa tietä Pirkanmaalta Turkuun. Tiesittekö, että Loimaalla on Kunnalliskodintie?Turussa meitä odotti ihan mahtavasti järjestetty miitti! Paikkana toimi Panimoravintola Koulu, joka oli todella kiva miljöö miitille. Tila, jossa olimme, oli juuri sopivan kokoinen, ei liian suuri eikä liian pieni.
Ruokailun jälkeen meillä oli ohjelmassa ensimmäisenä mineraalimeikkimerkki Idunin edustaja esittelemässä merkin tuotteita ja ideologiaa. Idun on itselleni tuttu vain muiden blogipostauksista, mutta mielenkiinnolla kokeilen merkin kynsilakkaa, joka löytyi goodiebagista.

L’Orealin PR- ja viestintäpäällikkö Tarja Kuusela kävi kertomassa meille Essie-kynsilakkamerkin syntymisestä ja historiasta, ja esitys oli mielestäni todella mielenkiintoinen! Tarja kertoi muun muassa, että uransa alussa Essien perustaja Essie Weingarten jakoi kynsilakkoja kasinoiden pelinhoitajille, joiden käsien on oltava siistit ja huolitellut, mainostaakseen lakkojaan ja saadakseen niitä suuremman yleisön tietoisuuteen.
Kolmantena ja viimeisenä(mutta ei suinkaan vähäisimpänä) meille kävi puhumassa Tigimies, eli Mikko Vainio Warehouselta. Olen lukenut blogeista Tigimies-hehkutusta, enkä ole sitä ihan ymmärtänyt, enkä lauantaina ihan ymmärtänyt muiden kuohuntaa siitä, että Tigimies on ajanut partansa. Nyt ymmärrän.  Tigimies on show itsessään. Mikko kertoi meille hiustrendeistä ja kahdesta Warehousen edustamasta tuotemerkistä, Tigistä ja Fudgesta.Aika tuntui lentävän miitissä kuin siivillä, ja ihan liian pian olikin jo aika lähteä takaisin kotia kohti. Viikonlopun majapaikkaan päästyäni, minun oli pakko punnita miitistä saatu goodiebag puntarilla, joka näyttikin kunnioitettavat 6,5 kiloa! Ihan järjetön määrä tavaraa! Joten on sanomattakin selvää, että goodiebagille täytyy omistaa ihan oma postauksensa.
 


Miitissä oli todella kivaa, ja se oli tarpeellinen irtiotto arjesta, jonka voimin jaksaa taas hyvän tovin tavallista tallaamista. Kiitos Jonnalle ja apuvoimilleen miitin järjestämisestä!

2 kommenttia: