maanantai 15. kesäkuuta 2015

Turun miitin goodiebagTurun blogimiitistä saatu goodiebag oli aivan hervottoman kokoinen, omani painoi 6,5kg. Tavaraa siis oli jos jonkinmoista. En ala kirjoittaa joka ikisestä, koska siitä postauksesta tulisi aivan järjettömän pitkä, enkä usko, että minulla riittäisi sanottava, jos yrittäisin kirjoittaa kaikesta jotain. Tyydyn siis kirjoittamaan itsestäni kaikkein mielenkiintoisimmista ja mieluisimmista tuotteista. Sponsoreitahan miitillä oli monia, jotka näkyvät tuossa alapuolella olevassa kuvassa.Ja sitten niihin lemppareihin:

 Hurraw!:n huulirasva, makuna sitruuna. Kuulin Hurraw!:n huulirasvoista ensimmäisen kerran varmaankin viime syksynä, kun monet bloggaajat tutustuivat näihin I Love Me-messuilla. Merkin huulirasvat olivat mielestäni kyllä mielenkiintoisia, mutta palava rakkaussuhteeni Burt’s Beesin huulirasvaan aiheutti sen, etten itse koskaan tullut ostaneeksi Hurraw!:ta. Nyt on kuitenkin oiva tilaisuus tutustua ja tehdä hieman empiiristä tutkimusta. Ja onneksi sain tämän sitruunanmakuisen rasvan, koska vihaan makean tai tylpän/tunkkaisen makuisia huulirasvoja, huulirasvojen pitää olla kirpeitä tai ”viileitä” (esim. piparminttu), tai sitten ihan vain mauttomia.

 Rimmelin Exaggerate Smoke n’ Shine –silmänrajauskynä. Olen vihdoin näin 25 vuoden kypsässä iässä ajatellut opetella rajaamaan silmäni, en tiedä, tuleeko siitä tapaa, mutta olisi se hauska osata, niin voisi toteuttaa sitten niitä satunnaisia päähänpistoja. Tällä Rimmelillä on varmasti hyvä aloittaa harjoitukset. Olen yleensä välineurheiluteorian™ (=teoria, jonka mukaan kaikki on kivempaa ja helpompaa kunnollisilla välineillä. Kyllä, olen kehittänyt ko teorian itse.) kannattaja, mutta tässä asiassa minulla ei ole hajuakaan, millainen väline on hyvä ja mikä ei. Olettaisin, että se riippuu siitä, millaisen lopputuloksen haluaa, ja mikä ”sopii omaan käteen” parhaiten.

 Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel. 3D tehokosteuttava voidegeeli rasvaiselle/sekaiholle. Tämä tulee tarpeeseen, sillä naamani on tällä hetkellä todella rasvainen(pitäisi uusia pilleriresepti) ja kesällä ihoni on aina muutenkin paljon rasvaisempi kuin talvella. On mielenkiintoista nähdä ”miten tämä toimii”, en ole ennen hoitanut rasvaista ihoa, joten en oikein tiedä, mitä odottaa.

 Vaseline intensive care essential healing –kosteusvoide. Tykkäsin jokunen vuosi sitten ihan mahdottomasti Vaselinen vaaleanpunaisessa törpössä olevasta käsirasvasta(ja se oli muuten ihan tajuttoman hyvää palaneelle iholle), joten tahdon ehdottomasti kokeilla tätä. Ja tykkään ottaa rasvat tällaisessa tuubissa(? pullossa?) matkaan. Varsinaista syytä tälle mieltymykselle ei ole, en vain tykkää kuljettaa mukana isoja purkkeja.

 Batiste kuivashampoo. Näistäkin olen lukenut ja kuunnellut paljon hehkutusta, mutta itselläni ei ole ollut tarvetta kuivashampoolle aikaisemmin, joten tämäkin on jäänyt kokeilematta. Mutta olen varma, että meneillään olevan tukkaprojektin kuluessa tälle tulee vielä käyttöä.

 Fudge Salt Spray. Taas tuote, jonka olemassaolosta olen ollut tietoinen, mutta jota en ole itse kokeillut. Tällekin tulee varmasti käyttöä, kunhan tukkaprojekti vielä hiukan etenee. En millään malttaisi odottaa, että tukka kasvaisi tavoitepituuteensa, kun minulla on niin paljon ideoita sen varalle! Tämä oli muuten ainakin itselleni aika iso yllätys, että tämä on täysikokoinen, koska puhuessaan tästä ja noista Tigin tuotteista, Tigimies käytti termiä ”pienet näytteet”. Pienet näytteet tosiaan…

 Tigi S-Factor Diamond Dreams -shampoo ja hoitoaine. Nämä sisältävät tuoteselosteen mukaan timanttipölyä, kashmiria, samppanjauutteita ja murskattuja helmiä. Kuulostaa mahtipontiselta. Näidenkin kanssa jään odottelemaan tukan kasvamista, sillä en halua ”tuhlata” näitä tähän välimallin tukkaan. Tigi on kuitenkin minulle tuttu merkki ja olen tykännyt kaikista kokeilemistani tuotteista, joten en usko näidenkään tuottavan minulle pettymystä. Essie Flowerista-kevätkokoelma 2015. Sokerina pohjalla, kirsikkana kakussa ja rusinana pullassa, L’Orealin Tarja Kuusela toi meille miitin osallistujille Essien tämän kevään kausikokoelman, Floweristan. Ensimmäinen kokemukseni Essien lakoista oli pari vuotta sitten Livboxista saamani vaalenapunainen lakka, ja luulen, ettei kyseinen yksilö ollut ihan priimaa tavaraa. Se oli äärimmäisen vaikea saada levittymään tasaisesti, eikä se kuivanut ”normaalisti” vaan muuttui sellaiseksi purkkamaiseksi. Sen jälkeen en ole ostanut itselleni Essien lakkaa(siskolle kylläkin), vaikka olen niitä usein pyöritellyt niitä käsissäni. Asia korjaantuu nyt, sillä tykkään jokaisesta näistä kevätkokoelman sävystä, ja olen varma, että mielipiteeni Essiestä muuttuu paljon positiivisempaan suuntaan.

Kuten alussa sanoin, tässä on vain osa niistä kaikista huippujutuista, joita goodiebagista löytyi ja jotka päätyvät tarkempaan syyniin ja kokeiluun. Jokaisella on tietenkin ne omat lempijuttunsa, eikä minulla ole pätevää selitystä, miksi valitsin juuri nämä tuotteet ja jätin jonkun muun tämän postauksen ulkopuolelle, niin vain kävi. Eikä ole mitenkään poissuljettua, ettenkö vielä päätyisi kirjoittamaan niistäkin tuotteista, joita ei tässä nyt mainita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti