maanantai 28. syyskuuta 2015

OPI Matte Top Coat

Olen löytänyt uuden, palavan kynsilakkarakkauden. Tällä kertaa ei tosin ole kyseessä värilakka, vaan päällyslakka, OPIn mattapäällyslakka. Sen avulla mistä tahansa kynsilakasta saa helposti mattaisen. Olen kokeillut muutamaa mattalakkaa, enkä ole saanut niillä aikaan siistiä jälkeä, ja olenkin pitänyt niitä hankalina käyttää. Pelkäsin aluksi, että tämä mattapäällyslakkakin olisi hankala käyttää, mutta onneksi se oli turha pelko. Tämä lakka on todella helppo käyttää ja se käyttäytyy nätisti. Lakka kuivuu todella nopeasti, mutta ei niin nopeasti, ettei sitä saisi levitettyä nätisti. Erityisen nopea ei siis tarvitse olla.
Huomasin, että tämä päällyslakka muuttaa jonkin verran joidenkin värilakkojen alkuperäistä sävyä, joidenkin lakkojen sävy tummui astetta tummemmaksi ja jotkut ehkä vaalenivat hiukan. Joidenkin lakkojen kohdalla sävyn muuttuminen oli harmillista, ja joidenkin sävy itse asiassa parani.
Huomasin myös harmikseni, että värilakoista liukenee tämän sutiin väriä ja se väri siirtyy tietenkin sitten sudin mukana pulloon. Toistaiseksi se ei aiheuta huolia, tai kummallisia vivahteita lakassa, mutta entäs sitten, kun olen käyttänyt päällyslakkaa kauemmin ja siihen on liuennut useampia eri värejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti