maanantai 7. syyskuuta 2015

Syyskuun Livbox

Tilasin Livboxin syyskuun bloggaajaboxin suuren hekutuksen vuoksi, ja ehdin jo pian tilaamisen jälkeen alkaa katua tilausta. Olisihan sitä muitakin rahanreikiä ja onkohan se boxi edes kiva, jne. Lopputulema on varovaisesti plussan puolella, 3/6 tuotteesta on todella mieleisiä ja loput kolme vähän njääh.



Ostolakossa-blogin Virven suosikki: Dermalogica Daily Microfoliant
Ainutlaatuinen riisipohjainen entsyymikuorintajauhe, joka mikrokuorii elottoman solukon ihon pinnalta ja tekee ihon huomattavan kirkkaaksi ja pehmeäksi. Sopii jokaiselle iholle. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Olen toki kuullut Dermalogicasta aiemminkin, mutta en ole koskaan kokeillut merkin tuotteita. Ja kuorinta, voi pojat, se tulee todella tarpeeseen. On nimittäin jäänyt tuo ihonhoito vähän huonolle tolalle tässä muuton aikana.

Mini Fitness-blogin Eevin suosikki: Cutrin Premium Oil Treatment
Ylellinen, välittömästi imeytyvä öljyhoito hennoile ja normaaleille värikäsitellyille hiuksille. Se tuo hiuksiin silkkisen upeaa kiiltoa ja pehmeyttä. Öljyhoito sisältää korkealaatuisia argan- ja ruusunmarjaöljyjä ja jo pieni määrä öljyhoitoa elvyttää ja virkistää hiuksia välittömästi.

Moroccanoilin ostaminen siirtyy näköjään taas. Hiukseni eivät varsinaisesti ole hennot, eivätkä värikäsitellyt, mutta ei tämä silti varmasti hukkaan mene. Pesen hiuksiani paljon, kerran tai kaksi päivässä, käytän muotoilutuotteita, fööniä ja suoristusrautaa. Toisin sanoen, lyön hiuksiani kuin vierasta sikaa.

Malenami-blogin Malenan suosikki: GlamGlow PowerMud DualCleanse Treatment
Hellästi syväpuhdistava naamio yhdistää mudan ja öljyn puhdistavan tehon ja poistaa iholta viikon mittaan kertyneet epäpuhtaudet, kuona-aineet ja meikin rippeet, supistaa ihohuokoset ja tekee ihosta samettisen puhtaan ja vastaanottavaisen.

Olen tahtonut testata tätä siitä asti, kun kuulin tästä, eli kauan. Olen kokeillut GlamGlow:n naamioista vasta ThirstyMudia, josta pidän todella paljon, joten odotukset ovat korkealla.

Karkkipäivä-blogin Sannin suosikki: Carmex Classic Huulivoide
Carmex on juuri valittu 17. kerran ”US #1 Pharmacist most recommended brand” –palkinnon saajaksi huulivoiteissa. Ehdoton tuote ulkoiluun – ja tietenkin ihan jokapäiväiseen käyttöön. Carmex viilentää ja kosteuttaa tehokkaasti, ja sillä on antiseptinen vaikutus. Carmexin ainesosat hellivät kuivia ja halkeilleita huulia. Mentoli ja kamferi antavat viilentävän tunteen.

En oikein syty Carmexille, ihan jo tuon pakkauksen takia, haluan huulirasvani puikkoina. Aikaisemmat Carmexit olen antanut eteenpäin, mutta tämä toimii ilmeisesti myös kynsinauharasvana, joten saatan kokeilla tätä siinä tarkoituksessa. Tai sitten annan tämänkin eteenpäin.

Nude-blogin Erikan suosikki: Lumene Blueberry Kulmien Muotoiluvaha
Luonnollisen värin antava, kulmat kauniisti huolitteleva Kulmien Muotoiluvaha on noussut lähes kulttituotteen asemaan ja voittanut useita palkintoja. Kulmien muotoiluvahalla muotoilet kulmasi tarkasti ja vaivattomasti. Kierreharja mahdollistaa näppärän työskentelyn. Kulmatuotteiden harmaapohjaiset sävyt sopivat täydellisesti suomalaiselle kuluttajalle.

Tiedän, että TosiNainen huolehtii kulmakarvoistaan nyppimällä ne siisteiksi ja meikatessaan uhraa niillekin aikaa kulmavahan ja –värin muodossa. Minä en. Ja paljastanpa tässä nyt jotain, joka saattaa järkyttää herkimpiä lukijoita: Minä en ole ikinä nyppinyt, tai antanut kenenkään muunkaan nyppiä, kulmakarvojani. Ikinä. Ne ovat täysin luonnontilassa. Enkä ole ihan varma, aloitanko niiden laittamista vieläkään. Paljon mahdollista, että tämäkin lähtee kiertoon.

Charming Nails-blogin Tainan suosikki: Trind Nail Repair Natural Kynnenvahvistaja
Kynnenvahvistaja on kaikkien aikojen myydyin Trind-tuote. Se on tehoapu katkeileville, halkeileville ja hauraille kynsille. Se lujittaa heikkoja kynsiä ja pitää ne joustavina.


Olen saanut tämän aikaisemminkin Livboxista, ja silloin laitoin tämän eteenpäin Liisalle. Itselläni ei ole kynsien kanssa suurempia ongelmia, ja tämän käyttöohjeissa sanotaan, että tätä pitäisi aluksi käyttää pari viikkoa päivittäin ja poistaa aina ennen uuden kerroksen laittamista… Turhamaista, ehkä, mutta pari viikkoa lakkaamatta kynsiä kuulostaa pitkältä ajalta. Ja samalla olen laiska, kun mieluummin lakkaan kynteni parin päivän välein, kuin joka päivä.

2 kommenttia:

  1. Mä oon aina käyttänyt tuota Trindiä ihan aluslakkana, ja toimii siinä hommassa oikein mainiosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas, en tullutkaan yhtään ajatelleeksi, että tuota voisi käyttää aluslakkanakin. Täytyypä kokeilla. Kiitti vinkistä! :D

      Poista