keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Syyskuun TähtihetketElokuun tähtihetket jäivät luetteloimatta blogihiljaisuuden aikana, mutta ei anneta sen häiritä, vaan jatketaan niin kuin mitään ei olisi tapahtunut, koska maailmassa ei voi olla liikaa positiivisuutta ja tekee hyvää välillä muistella myös niitä hyviä juttuja, eikä vain murehtia huonoja.

Syyskuun tähtihetkiin kuuluu ehdottomasti uusi koti, josta tykkään ihan mahdottomasti. Sisustushommat ovat vielä vaiheessa ja kämpässä kaikuu mukavasti, mutta mitäpä tuosta. Asunto tuntui heti alusta asti Kodilta, eikä vain asunnolta, jossa asun. Mielessä siintää Suuria Visioita sisustamisen suhteen, nähtäväksi jää, mitkä kaikki suunnitelmat toteutuvat.

Toinen tähtihetki oli, kun löysin sähköpostini saapuneet kansiosta bloggaaja-passin I Love Me –messuille. Passi oli todellinen yllätys, sillä en missään nimessä uskonut sitä saavani. Melkein jätin koko hakemuksen täyttämättä. Onneksi en jättänyt. Odotan messuviikonloppua innolla, aion olla todellinen messupirkko ja luuhata messuilla kaikkina kolmena päivänä.

Syyskuun tähtihetket jäivät näköjään vähiin, sillä kuukauteen on mahtunut enemmän säätöä kuin luulisi mahdolliseksi. Toivottavasti huomenna alkava Lokakuu tuo tullessaan enemmän tähtihetkiä ja hyvää mieltä kuin tämä Syyskuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti